بازدید 29924

پیامی که روسیه با اعزام ناوگان عظیم خود برای غرب می‌فرستد +ویدیو

از روز گذشته تاکنون، خبر اعزام ناوگروه نیروی دریایی روسیه از دریای شمال به دریای مدیترانه و به ویژه عبور آن ها از کانال «مانش» در جنوب انگلیس، به شدت مورد توجه مطبوعات و رسانه های مختلف قرار گرفته است. در حالی که هدف اصلی از اعزام این ناوگروه، مشارکت آن در عملیات روسیه در سوریه اعلام شده، برخی تحلیلگران به دلایل دیگری نیز در این زمینه اشاره می کنند.
کد خبر: ۶۳۳۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰ 22 October 2016
از روز گذشته تاکنون، خبر اعزام ناوگروه نیروی دریایی روسیه از دریای شمال به دریای مدیترانه و به ویژه عبور آن ها از کانال «مانش» در جنوب انگلیس، به شدت مورد توجه مطبوعات و رسانه های مختلف قرار گرفته است. در حالی که هدف اصلی از اعزام این ناوگروه، مشارکت آن در عملیات روسیه در سوریه اعلام شده، برخی تحلیلگران به دلایل دیگری نیز در این زمینه اشاره می کنند.

به گزارش «تابناک»، اخبار رسانه های بین المللی حاکی از آن است که روسیه یک ناوگروه عظیم متشکل از نیروهای خود در دریای شمال، بالتیک و دریای سیاه را به سوی دریای مدیترانه اعزام کرده تا برای تشدید عملیات در سوریه از آن ها بهره بگیرد. به گفته برخی دیپلمات ها، این بزرگترین تحرک نیروی دریایی روسیه از زمان پایان جنگ سرد تاکنون به شمار می رود.

مهمترین بخش این ناوگروه را یک ناوهواپیمابر به نام «دریادار کوزنتسف» تشکیل می دهد که قابلیت حمل پنجاه جنگنده را داشته و به موشک کروز نیز مجهز است. این ناو عظیم را اسکورت های زیردریایی و دست کم هفت کشتی جنگی دیگر، از جمله ناوشکن هسته ای عظیم «پیوتر ولیکی» (پتر کبیر) همراهی می کنند.

روز گذشته، عبور این ناوگروه از کانال مانش، بسیار جنجالی شد و واکنش انگلیس و ناتو به آن مورد توجه قرار گرفت. مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس نیز در رابطه با عبور کاروان جنگی روسیه از کانال مانش گفت: «واضح است که عبور ناوگان روسی از شمال به سمت دریای مدیترانه به منظور بررسی ظرفیت های نظامی و اتحاد ما (کشورهای عضو ناتو) صورت گرفته است».

وی افزود: «هر قدم از عبور آنها از طریق ناوها و جنگنده های انگلیس و سایر اعضای ناتو رصد خواهد». فالون تصریح کرد: «آن ها قطعاً می خواهند واکنش و ضعف های ما را بسنجند و ما باید اطمینان حاصل کنیم که آمادگی پاسخگویی داریم».

گزارش «اسکای نیوز» حاکی از آن است که شماری از ناوهای جنگی انگلیسی از جمله «اچ.ام.اس دانکن» و «اچ.ام.اس دراگون»، مسئولیت نظارت بر حرکت ناوهای روسی را بر عهده داشته اند. تصاویر گرفته شده از حرکت ناوهای روسی، نشان می دهد که ناوجنگی سی-130 هرکولس متعلق به ناتو نیز این عملیات را رصد کرده است.

هدف روسیه چیست؟

از زمان انتشار خبر آغاز حرکت این ناوگروه، مباحث متعددی درباره اهداف و انگیزه های روسیه از اعزام این ناوگروه عظیم مطرح شده است. به عقیده «سی ان ان»، مستقر کردن چنین حجم عظیمی از نیروی دریایی در مدیترانه، دربردارنده پیام قدرتمندی درباره توانایی های نظامی روسیه است؛ بنابراین، روسیه یکی از معدود کشورهای جهان است که می تواند در این سطح، اقدام به اعزام نیروی نظامی از نقطه ای به نقطه دیگر کند.

تردیدی نیست که در نخستین سطح، هدف روسیه از اعزام این نیروها، مشارکت دادن آن ها در عملیات سوریه است. نیروی دریایی روسیه تاکنون نقش زیادی در عملیات این کشور در سوریه نداشته و تاکنون فقط در مقاطعی، ناوگان این کشور در دریای خزر و همچنین مدیترانه، اقدام به شلیک موشک به سمت مواضع تروریست ها و معارضین کرده است. با این حال، بخش عمده عملیات روسیه در سوریه، با استفاده از نیروی هوایی زمین ـ پایه انجام گرفته است.

افزون بر این، «سی ان ان» می نویسد، یکی دیگر از اهداف روسیه می تواند به آزمایش گذاشتن توان نیروی دریایی خود باشد، زیرا تاکنون نیز سوریه به عنوان زمینه ای برای آزمایش نیروی نظامی روسیه به طور کلی مورد استفاده قرار گرفته است. برخی مقامات روس گفته اند، عملیات سوریه، نقاط ضعف برخی از سخت افزارهای نظامی روسیه را آشکار کرده که اکنون کار برطرف کردن آن ها آغاز شده است.

روزنامه روسی «کامسومولسکایا پراودا» به نقش این ناوگان در عملیات روسیه در سوریه اشاره کرده و می نویسد: «این یک سفر توریستی به مدیترانه نیست. این ناوگان، حضور دریایی فعلی روسیه در سواحل سوریه را تقویت می کند و پشتیبانی هوایی ایجاد خواهد کرد. هواپیماهای موجود بر روی این ناو هواپیمابر و سلاح های موجود در آن نیز می تواند برای حمله علیه تروریست ها مورد استفاده قرار گیرد».

با این حال، به عقیده «بی بی سی»، این تحلیل به تنهایی توضیح دهنده اهداف روسیه از اعزام چنین ناوگان عظیمی نیست، زیرا اگر تنها بحث افزایش قدرت عملیات در سوریه مطرح بود، برای مسکو ساده تر بود که صرفاً اقدام به افزایش بمب افکن های خود در پایگاه نظامی «لاذقیه» کند؛ بنابراین، اعزام این ناوگروه عظیم، یک پیام روشن به غرب است، با این مضمون که «هرآنچه شما می توانید انجام دهید، ما هم به همان خوبی – و حتی بهتر – از پس انجام آن برمی آییم». در حقیقت، روسیه سعی دارد بر جایگاه خود به عنوان یک قدرت بزرگ جهانی تأکید کند.
 
تعداد بازدید : 117
دانلود 
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴۲
انتشار یافته: ۱۰
درود بر روسیه
نبرد آخرالزمان در حال شکل گیری است خدا خودش رحم کنه
برای از بین بردن ۱۰ تا۲۰هزار داعشی که نه ناو دارند نه هواپیمای جنگی نیازی به این لشگر کشی عظیم نیست اگر هدف داعش بود میبایست نیروی زمینی اغزام میکردند پوتین فریب خورده و بزودی دست از پا درازتر باید بساطش را جمع کند وبرگردد وبجای این همه هزینه نظامی در سوریه به اقتصاد کشورش سر و سامان بدهد
خواهشمند هستیم بلند گوی تبلیغاتی روسها نباشید، همین!
در یک کلام دو کشور روس و امریکا از آب و خاک منطقه به نفع مطامع خود بهره برداری می کنند و هر دو به ازمایش و نمایش قدرت نظامی مشغولند البته با هزینه ها جبران ناپذیر انسانی- مادی مردمان منطقه. روسیه تا کنون در چه قول و هدفی موفق بوده است؟ بیچاره کشورهای متعهد به هردو که قربانی این کار زارند.
ان موقع که اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی بود و صدر هیئت رئیسه نیکتیا خروشچف موشکهای خود را زیر گلوی آمریکا در کوبا مستقر کرد وقتی تهدید و اولتیماتوم قاطع رئیس جمهور دمکرات امریکا جان اف کندی را دید جا زد و موشکهای خود را برداشت ورفت. حالا که دون تزار ولادمیر پوتین کورلئونه ارتودکس تزار روسیه است این عملیات گرد وخاکی بیش نیست وتنها نفع ان برای امریکاست که باز با تهدید واولتیماتوم به تزار پوتین از قضا توسط رئیس جمهور دمکرات دیگری وی را به عقب نشینی وادار خواهد کرد واروپا را که میرفت قدری مستقل تر از امریکا باشد(همانطور که مقام استعمار پیر بریتانیاگفته) ناچار به نزدیکی بیشتر وتبعیت بیشتر در چالش های بین المللی از امریکا خواهد نمود همچنین چند صباحی توده ای های پیر پاتال اصلاح طلب نمای وطنی خارجه نشین را کیفور خواهد نمود
اين لشگركشى از جهاتى براي توازن قدرتها خوب ميباشد و هشدارى به غرب كه تنها قدرت بلامنازع و تصميم گير جهان نيستند، واقعيت اين است كه بعد از سقوط بلوك شرق و پيمان ورشو غرب و بخصوص آمريكا خود را صاحب اختيار جهان جا زدند با قدرت گرفتن چين و عرض اندام روسيه و ظهور قدرتهاي منطقه اى مثل هند و ايران توازن قوا در دنيا برقرار ميشود و جلوي تركتازي و زياده خواهي آمريكا و غرب گرفته خواهد شد.
ناوجنگی سی-130 هرکولس !!!!!

این ناو جنگی کی ساخته شده که کسی خبردار نشد
تا اونجایی که ما خبر داریم سی-130 هرکولس هواپیمای ترابری نظامی هست.

بی زحمت یه مقدار دقت
هدف تقسیم منطقه است
بالاخره می فهمید
خخخخ
ناوگان عظیم !
مثل اینکه اقایون بدجوری شیفته رفیق پوتین شدن

اگر به این میگین ناوگان عظیم به نیروی دریایی کشوری مثل امریکا باید بگین مافوق عظیم :))
در ضمن روسیه اقتصادی نداره که از اینکارا بکنه
با پولی که از کشورهایی مثل ایران داره میگیره داره یکم مانور تبلیغاتی میده
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار