صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شهادت یکی از فرماندهان حزب الله در حلب تایید شد

کد خبر: ۶۳۲۶۴۹
| |
7219 بازدید
|
۱
واحدمرکزی خبر نوشت: در حمله به کاروان نظامیان حزب الله در حلب، حاتم حماده فرمانده نظامی حزب الله به شهادت رسید و ابو ساجد کفر ملکی دیگر فرمانده آن نیز زخمی شد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره عربی، بر اثر انفجار بمبی در مسیر کاروان فرماندهان نظامی حزب الله در شهر حلب ، یکی از آنان به نام حاتم حماده کشته و دیگر فرمانده نظامی به نام ابو ساجد کفر ملکی نیز زخمی شد. شبکه الجزیره عربی افزود: با کشته شدن این فرمانده نظامی شمار نظامیان حزب الله در بیست و چهار ساعت گذشته کشته شدند، به چهار نفر رسید. 

گفتنی است حاتم حماده که در این انفجار کشته شده است از مسئولان عالی رتبه گروه موسوم به «وحده الرضوان» به شمار می رود. وی مسئولیت های زیادی از جمله فرماندهی در عملیات القلمون و الزبدانی و حلب را به عهده داشت .
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
رحمت و رضوان الهی بر روح پاکش باد.
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات