ابراز خرسندی دمشق از نشست لوزان

دمشق می‌گوید که نشست امروز لوزان به اجماع خوبی در مورد احتمال توافق آتش‌بس در سوریه رسیده است.
کد خبر: ۶۳۲۱۸۸
| |
3915 بازدید
دولت سوریه بعد از پایان نشست لوزان از اجماع خوب طرف‌های شرکت کننده در این نشست، در خصوص احتمال توافق آتش‌بس در این کشور خبر داد.

به گزارش فارس، شبکه خبری العربیه وابسته به عربستان سعودی گزارش داد که دولت سوریه بعد از پایان نشست لوزان گفته است، طرف‌های شرکت کننده در این نشست به اجماع خوبی در مورد احتمال اینکه به توافق آتش‌بس در سوریه منتهی شود، رسیده‌اند.

نشست لوزان روز شنبه با مشارکت 9 کشور ایران، روسیه، آمریکا، مصر، ترکیه، قطر، اردن، عراق و عربستان در مورد بررسی اوضاع سوریه در لوزان سوئیس شروع شد و بعد از 4 ساعت و نیم به پایان رسید.

وزرای خارجه این کشورها و هیأت‌های همراه آن‌ها در این نشست شرکت کرده‌اند.

وزارت خارجه ترکیه می‌گوید در این نشست موضوع آتش‌بس و راه‌های امداد رسانی به ساکنان شهر حلب و مناطق محاصره شده را مطرح و بررسی شده است.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارج روسیه نیز بعد از این نشست گفت که شرکت کنندگان پیشنهاد‌ها و طرح‌های جال توجهی ارائه کرده‌اند.

«جان کری» وزیر خارجه آمریکا نیز گفت که مذاکرات «سازنده» بود و طرف‌های شرکت کننده بسیار صریح سخن گفتند.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت