صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نامه مطهری به آیت‌الله یزدی درباره بازی ایران و کره

اینجانب جناب عالی را در مجموع یک روحانی عالم و روشنفکر می‌دانم ولی رویکردی مانند آنچه درباره مسابقه فوتبال ایران و کره جنوبی ابراز کردید برایم قابل هضم نیست و معتقدم عده‌ای را از دین گریزان می‌کند و انسان را به یاد اقدامات کلیسای کاتولیک در قرون وسطی می‌اندازد که منجر به گریز مردم اروپا از دین شد.
کد خبر: ۶۲۸۶۲۹
| |
28323 بازدید
|

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رویکرد وی درباره مسابقه فوتبال ایران و کره جنوبی را غیرقابل هضم دانست و گفت که چنین اظهاراتی عده‌ای را از دین گریزان می‌کند.

به گزارش ایسنا، در نامه علی مطهری خطاب به آیت‌الله یزدی  آمده است:
 
«آیت الله یزدی دامت برکاته
 
با اهدای سلام و تحیت، در خصوص بازی فوتبال ایران و کره جنوبی در عصر تاسوعا، روشن است که بهتر بود این بازی به زمان دیگری موکول می‌شد. اما اکنون که امکان این امر وجود ندارد و لغو این بازی هم خسارت‌های جبران‌ناپذیر برای کشور دارد، به نظر می‌رسد که ابراز حساسیت بیش از حد نسبت به این موضوع، امری ضد تبلیغ دین به شمار می‌رود. فرضا مردم برای گلی که ایران به کره جنوبی بزند خوشحال شوند و عده‌ای ابراز شادی کنند آیا این امر به معنی خوشحالی و شادی برای شهادت امام حسین علیه السلام و هتک حرمت و اهانت به ساحت سیدالشهداست؟ علاوه بر این که مردم در چنین موقعیت‌هایی به خوبی می‌دانند که چگونه رفتار کنند و چندین  سال پیش شبیه این اتفاق برای مسابقه تیم استقلال تهران و دالیان چین افتاد و تماشاگران رفتار قابل ستایشی داشتند.
 
مثالی می‌زنم. اگر کسی بعد از سال‌ها پدر یا مادر یا فرزندش را در شب عاشورا ملاقات کند آیا نباید خوشحال شود و بخندد چون حرمت آن امام عزیز را شکسته است؟! همین نگاه است که باعث شده است در دو ماه محرم و صفر مردم ایران مراسم ازدواج برگزار نکنند حتی به قیمت صدها و هزاران گناهی که به علت تاخیر در ازدواج جوانان رخ می‌دهد و از طرف دیگر تالارهای برگزاری مراسم ازدواج، قبل و بعد از این دو ماه با تراکم مشتری و مشکلات برای مردم مواجه می‌شوند. چه مانعی دارد غیر از چند روز قبل و بعد از عاشورا و اربعین و سه روز آخر صفر مردم عرفا مجاز به برگزاری مراسم ازدواج باشند همان طور که شرعا مجاز هستند. قطعا امام حسین هم به این وضع راضی‌تر است.

وظیفه روحانیت و مصلحان جامعه است که با نقاط ضعف جامعه و آداب و رسوم خرافی که مانند زنجیر به دست و پای مردم بسته شده است مبارزه کنند نه این که سوار بر این موج‌ها شوند. به تعبیر شهید آیت الله مطهری که جناب عالی نیز محضر درس ایشان را درک کرده‌اید مصلح واقعی کسی است که با نقاط ضعف مردم مبارزه کند هر چند از محبوبیت اجتماعی او کاسته شود.
 
اینجانب جناب عالی را در مجموع یک روحانی عالم و روشنفکر می‌دانم ولی رویکردی مانند آنچه درباره مسابقه فوتبال ایران و کره جنوبی ابراز کردید برایم قابل هضم نیست و معتقدم عده‌ای را از دین گریزان می‌کند و انسان را به یاد اقدامات کلیسای کاتولیک در قرون وسطی می‌اندازد که منجر به گریز مردم اروپا از دین شد.
 
برای حضرت عالی آرزوی توفیق الهی بیشتر دارم.
 

با تقدیم احترام                    
علی مطهری»                    
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۴
در انتظار بررسی: ۹۵
انتشار یافته: ۱۴۱
nader
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
اقای مطهری خدایی اینوخوب
ایول
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
با سلام
جناب آقای مطهری واقعا که فرزند صالح آیت الله مطهری هستی. خدا نگهدارت باد شما واقعا یک مسلمان واقعی می باشید
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
زنده باد چه عالی گفتی مرد شجاع
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
حرف حق جواب ندارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
دمش گرم
پاسخ ها
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
این جماعت با همه چیز مخالف اند فرق نمی کند .مثال بچه بهانه گیر را دارند دائما "نق میزنند . و معترض . خوب هم نمی شوند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
افرين مطهري
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
ای بابا آقای مطهری کجای کاری بنده جدیدا شنیدم بعد از عید قربان و وقتی حاجی ها گوسفند خود را قربانی کردند عقد نکاح باطل است آخر ببنید بدعت در دین و مذهب تا کجا رسیده.
ك.ن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
بگذاريد اين خسارت هم روي خسارت هاي قبلي
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
احسنت ، درود بر شرفت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
ای جان. زدی تو خال
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟