میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لغو سفر ریاض حجاب به نیویورک

هماهنگ کننده هیات عالی مخالفان سوریه در مذاکرات صلح سوریه و همچنین رئیس ائتلاف مخالفان سوری و هیات همراهش سفرشان به ایالات متحده را لغو کردند.
کد خبر: ۶۲۶۲۳۲
| |
5122 بازدید

هماهنگ کننده هیات عالی مخالفان سوریه در مذاکرات صلح سوریه و همچنین رئیس ائتلاف مخالفان سوری و هیات همراهش سفرشان به ایالات متحده را لغو کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، علت لغو سفر ریاض حجاب، همانگ کننده کل هیات ارشد مذاکرات و انس عبده، رئیس ائتلاف مخالفان سوریه و هیات همراهش به ایالات متحده، تشدید اوضاع نظامی و حملات روسیه به حلب عنوان شده است.

در همین حال، ائتلاف مخالفان سوریه و ارتش آزاد سوریه با حضور 35 گروه از داخل و خارج سوریه در استانبول تاکید کردند که مخالف روند مذاکره بر اساس اصول کنونی هستند.

آنها با با بیان اینکه این روند مذاکرات "بی‌فایده" است و مفهومی ندارد، اعلام کردند که "طرف روسی را به عنوان ناظر مذاکرات نمی‌پذیرند، چراکه طرف روسی شریک نظام است."

همزمان، عبد الاله فهد، نائب رئیس ائتلاف مخالفان سوریه در مصاحبه با الشرق الاوسط گفت: ما نشستی را در استانبول در روزهای دوم و سوم اکتبر آتی (11 و 12 مهر) برگزار می‌کنیم تا حمله به حلب و تعیین گام‌های جدی در این خصوص را ارزیابی کنیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات