پروازهای فرودگاه بندرعباس به دبی لغو شد

مشاور مدیرکل فرودگاه های هرمزگان گفت:براثر آتش سوزی در فرودگاه دبی، پرواز هواپیماها از فرودگاه بین المللی بندرعباس به این فرودگاه امارات متحده عربی لغو شد.
کد خبر: ۶۱۱۵۷۲
| |
11751 بازدید
مشاور مدیرکل فرودگاه های هرمزگان گفت:براثر آتش سوزی در فرودگاه دبی، پرواز هواپیماها از فرودگاه بین المللی بندرعباس به این فرودگاه امارات متحده عربی لغو شد.

حسین پاسلار عصرچهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: تمام پروازهای بندرعباس به مقصد دبی تا زمان اعلام آمادگی فرودگاه دبی برای پذیرش هواپیماها لغو خواهد بود.

وی ادامه داد: پرواز ساعت 20 امشب ( چهارشنبه شب) بوسیله شرکت هواپیمایی' فلای دبی ' (fly dubai ) ازبندرعباس به دبی لغو شده و درصورتی که فرودگاه دبی شرایط عادی خود را بازنیابد احتمال لغو پروازهای روز پنجشنبه نیز وجود دارد.

مقام های فرودگاه بین المللی دبی ساعاتی پیش اعلام کردند که همه پروازهای ورودی و خروجی در این فرودگاه تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

فرودگاه بین المللی دبی امروز شاهد حادثه فرود یک فروند هواپیما مسافری از مبدا هند بود که در آن هواپیمای بوئینگ 777 با 275 سرنشین دچار سانحه شد.

بر اساس تصاویر منتشر شده بر روی شبکه های اجتماعی، ستون عظیمی از دود سیاه رنگ در صحنه حادثه به چشم می خورد، اما گزارشی درباره خسارات مالی این حادثه منتشر نشده است.

سخنگوی فرودگاه دبی اعلام کرد که همه مسافران از این هواپیما خارج شده اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار