مشکل ممنوع‌الخروجی تناولی برطرف شد

مشکل ممنوع‌الخروجی «پرویز تناولی» برطرف شد و این استاد مجسمه‌سازی گذرنامه خود را دریافت کرد.
کد خبر: ۶۰۶۴۴۸
| |
4665 بازدید
|
۸
مشکل ممنوع‌الخروجی «پرویز تناولی» برطرف شد و این استاد مجسمه‌سازی گذرنامه خود را دریافت کرد.

به گزارش ایسنا، پرویز تناولی که از روز دوازدهم تیرماه خبرهایی مبنی بر ممنوع‌الخروجی‌اش منتشر شده بود، صبح امروز با حضور در اداره پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا، گذرنامه‌اش را دریافت کرد.

یک مقام مسئول در نیروی انتظامی در این باره به ایسنا گفت که تناولی مشکلی برای خروج از کشور ندارد و می‌تواند از کشور خارج شود.

پرویز تناولی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اخبار منتشر شده پیرامون ممنوع‌الخروجی‌اش از کشور، اظهار کرد: روز دوازدهم تیرماه بنده به فرودگاه امام خمینی(ره) مراجعه کرده و برای حضور در مراسم بزرگداشتی که قرار بود برگزار شود، قصد سفر به بریتانیا را داشتم اما متاسفانه هنگام خروج از کشور به من گفته شد که اجازه خروج ندارم و ممنوع‌الخروج شده‌ام. 
بعد از چندین بار رفت و آمد و پیگیری متوجه شدم این یک مساله خصوصی بوده و فردی که یک گالری‌دار و نه مجموعه‌دار بوده، ادعاهایی را درباره من مطرح کرده و همین باعث ممنوع‌الخروجی بنده شد. من از کسی شکایتی ندارم و وکیلم پیگیر این موضوع است اما حرف‌هایی که درباره گرفتن بیعانه یا معامله با من زده شد به هیچ عنوان صحیح نیست و من آن را تکذیب می‌کنم. من نه از کسی بیعانه‌ای دریافت کرده و نه با من کسی چنین معامله‌ای کرده‌ام.

تناولی که گذرنامه‌اش را ظهر امروز از پلیس مهاجرت و گذرنامه دریافت کرد، ضمن اشاره به اینکه این ممنوع الخروجی به اعتبار من ضربه زد، بیان کرد: برای حدود دو ماه از کشور خارج خواهم شد و به بریتانیا و کانادا می‌روم و پس از آن مجددا به کشور باز می‌گردم و امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشم.

این استاد مجسمه‌سازی همچنین درباره شایعاتی که درباره جمع کردن بخشی از آثارش منتشر شده بود، گفت: چنین خبرهایی صحت ندارد و اثار من از جمله اثر «هیچ» در همان جایی که بود قرار دارد. فقط آثار یکی از شاگردانم دچار مشکل شده بود که خود این فرد پیگیر آن است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
به شخصه خوشحالم که فقط شاکی خصوصی داشته و اون ادعای عجیب برهم زدن اذهان عمومی با مجسمه سازی صحت نداشت
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
بنده خدا ممنوع الخروج میشه نمیفهمه شاکی کیه مشکل چیه صد تا بهونه میاد بعد که اعتراض میشه همه چیز حل میشه!!!!
121
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
يعني پس ازخروج ازكشور بهش اطلاع دادن كه ممنوع الخروج است؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!خط7
ناشناس
|
France
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
توی سرش بخورد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
خدارو شکر.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
يعني به تناولي دروغ گفته بودند كه شاكي اش نيروي انتظامي است؟
ناشناس
|
United States
|
۰۶:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۷
هرچی این ماجرا هم میخوره گندش بیشتر در میاد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۷
متاسفانه تناولی با ادعاهایی خلاف در خصوص علت ممنوع الخروج شدنش و نسبت دادن ان به سیاست و اثار هنری و نیروی انتظامی به اعتبار ملی خودش اسیب زد .....
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت