بازدید 11258
11258 بازدید
تمام اشکال تروریسم مخرب است
نماینده مردم رشت در مجلس معتقد است تفکر داعش کشتار با هروسیله و در ابعاد وسیع است لذا کشورهایی مثل فرانسه نباید تروریسم را به خوب و بد تفکیک کنند تا روزی دامن خود آنها را نیز بگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰ 15 July 2016
کد خبر: ۶۰۶۱۷۰
| ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰ 15 July 2016
| 11258 بازدید
11258 بازدید
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی اخیر در فرانسه که منجر به کشته شدن دهها فرانسوی توسط یک کامیون در روز جشن ملی این کشور شد، گفت: تا زمانی که فرانسه پناهگاه تروریسم باشد و بخواهد دسته بندی خوب و بد برای تروریسم داشته باشد نمی تواند امنیت را در خود ببیند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه آمریکا و اروپا باید به این نتیجه برسند که تروریسم به هر شکل آن بد و مخرب است، عنوان کرد: فرانسه در ماه اخیر به گروه منافقین که منشأ بزرگ تروریسم به نام اسلام در دنیا هستند اجازه برگزاری نشست سالانه می دهد در حالی که این گروه باعث کشتار در ایران شده اند لذا همین امر حاکی از نگاه تبعیض آمیز به تروریسم است که در نهایت باعث می شود حتی نتوانند روز ملی خود را جشن بگیرند.
وی یادآور شد: اولاند باید بداند تروریسم در همه اشکال آن بد است و همه فرقه های آن مخرب هستند لذا وقتی به اشاعه تروریسم در عراق و سوریه کمک می کند باید منتظر نتیجه آن نیز باشد.
جعفرزاده ایمن آبادی در ادامه با بیان اینکه مبنای ایدئولوژی ترویسم داعش، کشتار در سطح وسیع و حتی گسترش آن به غرب است، خاطرنشان کرد: وقتی تروریسم تفکر کشتار با هر وسیله ای و در ابعاد وسیعی دارد، برخی کشورها مثل فرانسه اجازه ندارند آن را تقسیم بندی کنند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور مجلس شورای اسلامی در پایان لازم است در آغاز برای برخورد با تروریست ها اول منافقین را از کشور خود اخراج کنند، تصریح کرد: در اتحادیه اروپا هیچ قانونی برای برخورد با افراد تروریست وجود ندارد لذا لازم است قوانینی گذاشته شود که افرادی که با داعش همکاری می کنند طبق قانون مجازات شوند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.