میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

"هفت تیر" طلایی صدام در روسیه

نیروهای امنیتی، در جمهوری اوستیای شمالی روسیه، یک سلاح کمری کم نظیر را که در اختیار باندی از دلالان اسلحه بود، مصادره کردند.
کد خبر: ۶۰۳۹۹۰
| |
16491 بازدید
نیروهای امنیتی، در جمهوری اوستیای شمالی روسیه، یک سلاح کمری کم نظیر را که در اختیار باندی از دلالان اسلحه بود، مصادره کردند.

به گزارش عصر ایران به نقل از العالم، کارشناسان معتقدند احتمالا صاحب این هفت تیرجالب صدام است. پس از سرنگونی رئیس جمهور سابق عراق کلکسیون بزرگی از سلاح های کمیاب از جنس طلا و نقره در کاخ های او پیدا شد، اما این مجموعه مورد غارت قرار گرفت.

پایگاه روسی "راشا تودی" نوشت که نقش و نگارهای حک شده بر این هفت تیر طلایی که در شمال قفقاز مصادره شده، توسط هنرمندی به نام "خوان رودریگز" انجام شده است که گفته می شود، حکاکی بر روی  هفت تیرهای ژوف استالین رهبر شوروی سابق را بر عهده داشته است. با توجه به علاقۀ شدید صدام به سلاح های دستی تجملاتی بسیار بعید است که او از خدمات کارگاه رودریگز بهره مند نشده باشد.



"راسلان ماتسو"، کارشناس تسلیحات، نیز معتقد است برخی از سلاح های کمری صدام از سوی نظامیان آمریکایی یا برخی از نزدیکان او سرقت شده است. او افزود که با توجه به حضور بسیاری وابستگان صدام در صفوف داعش و حضور تعداد زیادی از اتباع جمهوری های پیشین شوری و روسیه در این گروه، ممکن است این تفنگ از طریق عناصر روسی داعش به اوستیای شمالی رسیده باشد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت