صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قتل عجیب باجناق در میهمانی

کد خبر: ۵۹۸۷۵۵
| |
5728 بازدید
|
۱

در جریان یک واقعه عجیب که در اصفهان رخ داد مرد جوانی زمانی که می‌خواست با در دست داشتن یک اسلحه شکاری در کنار همسرش عکس بگیرد لوله اسلحه را به شوخی به طرف باجناقش گرفت ولی ناگهان گلوله‌ای شلیک شد و او را به قتل رساند.

به گزارش ایران، مأموران پلیس با دریافت این خبر به محل حادثه رفته و با جسد مرد جوانی روبه‌رو شدند که براثر شلیک گلوله کشته شده بود.

هومن که خود را عامل قتل معرفی کرد به پلیس گفت: به‌هیچ عنوان نمی‌خواستم چنین اتفاقی رخ دهد.حتی نمی‌دانستم که داخل اسلحه فشنگ است و من ناخواسته شلیک کردم. وی گفت: ما برای میهمانی به خانه یکی از اقوام آمده بودیم وخواهر زنم و شوهرش هم به این میهمانی دعوت شده بودند. بعد از پذیرایی تصمیم‌گرفتیم عکس یادگاری بگیریم اما از آنجا که صاحبخانه تفنگ شکاری داشت، از او خواهش کردم تفنگ را به من بدهد تا با آن عکس بگیرم. عکس‌ها گرفته شد و در پایان برای گرفتن یک عکس من ژستی گرفتم و اسلحه را به طرف باجناقم گرفتم و دستم را روی ماشه‌گذاشتم. من که تصور نمی‌کردم داخل اسلحه، فشنگ باشد، ماشه را چکاندم. اما ناگهان تیرشلیک شد و باجناقم با بدنی خونین روی زمین افتاد. من با او هیچ اختلافی نداشتم و حتی تصورش را هم نمی‌کردم عکسی که می‌گیریم، آخرین عکس باجناقم باشد.

سرهنگ ستار خسروی، رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: متهم جوان پس از بازسازی صحنه جرم با قرار بازداشت موقت و برای کشف حقیقت راهی بازداشتگاه شد.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ایرانی 00
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۰
چرا اکثر مردم ما اینقدر احمق شدن؟؟؟؟ برای گرفتن ژست عکس ، نیازی به چکاندن ماشه نبود زرنگ آقا !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار