پیشروی نیروهای عراقی در جنوب موصل

فرماندهی عملیات نینوا از درگیری شدید نیروهای عراقی با تروریست‌های داعش و پیشروی در جنوب موصل خبر داد.
کد خبر: ۵۹۷۱۴۲
| |
5660 بازدید
فرماندهی عملیات نینوا از درگیری شدید نیروهای عراقی با تروریست‌های داعش و پیشروی در جنوب موصل خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، فرماندهی عملیات نینوا اعلام کرد که نیروهای عراقی روستای خرائب جبر در جنوب موصل، مرکز استان نینوا را آزاد کرده و هم‌اکنون در حال پیشروی به سمت روستای الحاج علی از توابع شهر القیاره هستند.
پیشروی نیروهای عراقی در جنوب موصل
در حمله نیروهای عراقی چهار خودروی بمبگذاری شده منهدم و 25 تروریست کشته شدند. جنگنده‌های ائتلاف آمریکا نیز حملات هوایی را علیه مقرهای داعش در روستای الحاج علی انجام داده و دو کارگاه بمب‌سازی را منهدم کردند.

نیروهای عراقی اخیرا به مقر فرماندهی عملیات نینوا رسیده‌اند تا عملیات بزرگ خود را برای آزادسازی بقیه مناطق نینوا را ازسر بگیرند.

شهر موصل، مرکز استان نینوا و مقر اصلی داعش در عراق محسوب می‌شود که قرار است در عملیات آزادسازی آن نیروهای کرد، ائتلاف ضد داعش، ارتش، عشایر و نیروهای مردمی مشارکت داشته باشند.

همچنین نیروهای عراقی حمله انتحاری داعش با دو خودروی بمبگذاری شده در شهرستان مخمور در جنوب نینوا را ناکام گذاشتند.

از سوی دیگر وزارت دفاع عراق اعلام کرد که خالد العبیدی، وزیر دفاع ناظر بر روند انتقال یگان‌های لشگر نهم زرهی از بغداد به نینوا است. این اعزام نیرو از سوی نیروهای مردمی محکوم شده چراکه آنها معتقدند درحالی که جنگ برای آزادی فلوجه ادامه دارد، وزارت دفاع نباید نیروهای رزمی را به جای دیگری بفرستد.

العبیدی امروز به شهر سامراء رفت. هدف از سفر وی نظارت بر انتقال این نیروها بوده است. این یگان‌ها اکنون به سامراء رسیده‌اند تا به سمت نینوا حرکت کنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت