بازدید 34927
34927 بازدید
خودکشی دختر دبیرستانی در مدرسه
دختر دبیرستانی دقایقی بعد از امتحان ادبیات در داخل سرویس بهداشتی مدرسه خود را حلق آویز کرد. تحقیقات پلیسی درباره انگیزه دختر نوجوان همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰ 07 June 2016
کد خبر: ۵۹۵۶۳۷
| ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰ 07 June 2016
| 34927 بازدید
34927 بازدید
|
دختر دبیرستانی دقایقی بعد از امتحان ادبیات در داخل سرویس بهداشتی مدرسه خود را حلق آویز کرد. تحقیقات پلیسی درباره انگیزه دختر نوجوان همچنان ادامه دارد.
به گزارش مهر صبح امروز ماموران کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب در تماس با بازپرس سعید احمدبیگی بازپرس کشیک قتل پایتخت در جریان مرگ خودخواسته دختر دبیرستانی در داخل سرویس های بهداشتی مدرسه قرار گرفتند.
طبق اظهارات دانش آموزی که جسد پریسا، متوفی را در سرویس دیده بود پریسا از دانش آموزان کلاس دوم دبیرستان امروز امتحان داشت: «او پس از اتمام امتحان خود زودتر از همه از جلسه خارج شد و به حیاط رفت. من هم پس از امتحان به سرویس رفتم که با جسد حلق آویز او روبرو شدم.»
پس از ثبت اظهارات این دختر دبیرستانی سر صحنه، جسد به دستور بازپرس کشیک قتل به اداره پزشکی قانونی انتقال یافت و تحقیقات در زمینه انگیزه خودکشی این دختر جوان ادامه دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید