بازدید 6759

اعلام فیلم‌ها و سریال‌های نوروزی شبکه نمایش

در جدول پخش نوروزی شبکه نمایش، روزانه پنج فیلم سینمایی و دو سریال قرار گرفته است.
کد خبر: ۵۷۵۱۳۱
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱ 15 March 2016
در جدول پخش نوروزی شبکه نمایش، روزانه پنج فیلم سینمایی و دو سریال قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، سریال ایرانی «آشپزباشی» با بازی پرویز پرستویی و فاطمه معتمدآریا و همچنین سریال تاریخی «افسانه جومونگ» در جدول پخش نوروزی شبکه نمایش قرار دارد.

در ایام نوروز فیلم‌های هندی هر روز ساعت 17، مجموعه فیلم‌های دنباله‌دار همچون «زورو»، «سریع و خشن» و «پارک ژوراسیک» نیز هر روز ساعت 19 پخش خواهند شد. ساعت 21 و 23 به فیلم‌های خانوادگی اختصاص دارد که در مجموع 22 فیلم جدید در ایام نوروز پخش خواهد شد.

در ادامه نگاهی کوتاه به عناوین فیلم‌های جدید شبکه نمایش برای نوروز امسال داریم:

***«کارآموز»، آخرین بازی رابرت دنیرو

کمدی «کارآموز» ساخته نانسی میرس، داستان بن ویتاکر هفتاد ساله با بازی رابرت دنیروست که پس از مرگ همسرش به هر روشی متوسل شده تا با فقدان او کنار بیاید اما هنوز احساس می کند به چالشی جدید نیاز دارد. به همین منظور او وارد شرکت فروش اینترنتی می شود و به عنوان کارآموز استخدام می شود. رابرت دنیرو و آن هتوی از بازیگران شاخص این فیلم هستند.

***«شکار هیولا»، پرفروش‌ترین فیلم سال 2015 چین

سینمای چین در سال های اخیر پیشرفت فراوانی داشته و با گذشت زمان به قطب های سینمای دنیا تبدیل شده است. «شکار هیولا» پرفروش ترین فیلم سال 2015 این کشور که کمدی تلفیقی از انیمیشن و فیلم است از نمونه‌های موفق سینمای چین است. این فیلم داستان به دنیا آمدن هیولایی است که باید سعی کند خود را از انسان‌های شکارچی هیولا دور نگه دارد اما آشنایی با یک انسان همه چیز را تغییر می دهد.

***«شتاب»، هیجان در آفریقای جنوبی

فیلم «شتاب» با بازی اولگا کوریلنکو بازیگر اوکراینی و مورگان فریمن که در آفریقای جنوبی اتفاق می‌افتد از دیگر عناوین شبکه نمایش برای نوروز سال 95 است. فیلم داستان برخورد سارقی حرفه‌ای به نام آلکس فارادی با بازی کوریلنکو است که تحت تعقیب سازمانی ناشناس قرار گرفته است.

***«دریاسالار»، روایتی تاریخی از سینمای کره

تقابل تاریخی کره و ژاپن دستمایه ساخت فیلم «دریاسالار» شده است. داستان که در 1597 میلادی اتفاق می‌افتد به جنگ تاریخی میونگ یانگ اشاره دارد که طی آن دریاسالار "یی" در برابر ناوگان بزرگ ژاپن قرار گرفت. در این نبرد دریاسالار "یی" به جنگ کشتی های ژاپنی می رود.

کارگردانی فیلم را هان کیم مین بر عهده داشته است که موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی از دو جشنواره کره، جشنواره فیلم اژدهای آبی و زنگ طلایی شده است. فیلم در مجموع نامزد 17 جایزه و برنده 6 جایزه بین المللی بوده است.

***«مزدور»، داستانی از پشت پرده‌های تجارت مواد

فیلم «مزدور» داستان کیت میسی پلیس مبارزه با مواد مخدری است که برای کشف راز دلالان مواد مخدر قدم به راهی می گذارد که برای آن باید وارد قلمرو گرگ های مواد شود. فیلم تحسین شده دنی ویلنو اشاره به دست های پشت پرده حمل و نقل مواد مخدر و نقش دولت آمریکا در این بازی سیاه دارد. دنی ویلنو در سال 2013 با ساخت فیلم زندانیان توجه بسیاری از منتقدان را برانگیخت و امسال با ساخت فیلم مزدور تحسین های بسیاری را برانگیخت. امیلی بلانت، بنیسیو دل تورو و جاش برولین از بازیگران شناخته شده این فیلم هستند.

***«گمشده و عشق»، نمایشی از محبت پدری

درام جاده‌ای «گمشده و عشق» به داستان پدری می پردازد که پس از گم شدن پسرش برای 14 سال همه جای کشور چین را برای یافتن او زیر پا می گذارد. اندی لاو بازیگر سرشناس چینی نقش اصلی فیلم را به عهده داشته است و برای این نقش نامزد بهترین بازیگر جایزه خروس طلایی چین شد.

سانیوان پنگ کارگردانی و نویسندگی فیلم را بر عهده داشته که اولین فیلم او در مقام کارگردان بوده است.

***«مک فارلند»، مربی و مکزیکی‌ها

«مک فارلند» منطقه‌ای در ایالت کالیفرنیاست که یکی از قطب های کشاورزی آمریکاست و بیشتر جمعیت آن را کارگران مکزیکی و فقیری تشکیل می دهند که برای زمین دارن بزرگ منطقه کار می کنند. داستان فیلم مک فارلند که برگرفته از واقعیت است سرگذشت جیم وایت مربی ورزشی با بازی کوین کاستنر را روایت می‌کند که به نوعی از روی اجبار به این منطقه فرستاده شده تا مربی فوتبال باشد. اما مردم منطقه و نوع زندگی کارگران مکزیکی، مسیر زندگی او و شاگردانش را تغییر می دهد.

***«قصیده ای برای پدرم»، گمشده ای به نام پدر

فیلم «قصیده ای برای پدرم» روایتی است از جنگ کره و جدایی بسیاری از خانواده های این کشور. دوک سو یون در زمان جنگ کره برای یافتن خواهر گمشده اش به ناچار از پدرش جدا می شود، غافل از اینکه برای دیدن دوباره پدر سال ها باید صبر کند. فیلم موفق به دریافت 12 جایزه بین المللی شده و در 10 جایزه نیز نامزد دریافت جایزه بوده است. ساخته جی کی یون از فیلم های مطرح سینمای کره جنوبی بود که در جشنواره های مختلف از جمله جشنواره کن فرانسه نیز به عنوان نماینده این کشور شرکت داشت.

***«انفجار عظیم»، کمدی از سینمای کره

فیلم «انفجار عظیم» محصول 2007 کره جنوبی داستان کارمندی است که به یک‌باره هم شغلش را از دست می‌دهد و هم همسرش درخواست طلاق می کند. با این دو اتفاق زندگی او زیر و رو می شود. هانگ جانگ سئونگ و وو کام سئونگ بازیگران اصلی فیلم هستند و کارگردانی اثر بر عهده جوئنگ پارک وو بوده است.

***«خورشید تابان»، روایتی از مهاجران سرزمین آفتاب

قبل از جنگ جهانی دوم، تعداد زیادی از مردم ژاپن به امید زندگی بهتر و در جستجوی کار کشور خود را رها کردند و به کانادا مهاجرت کردند. فیلم «خورشید تابان» داستان همین دوره مردم مهاجر ژاپنی است که متوجه سرابی می شوند که از مهاجرت به کانادا برای خود ساخته اند و واقعیت نگاه های نژاد پرستانه و پر از توهین غربی هاست. ژاپنی ها برای کنار آمدن با شرایط موجود و کم کردن فشار روانی یک تیم بیسبال تشکیل می‌دهند تا نمادی از آنها باشد.

***«زندگی ابدی» از سینمای اتریش

فیلم «زندگی ابدی»، محصول 2015 سینمای اتریش داستان برنر پلیس سابقی است که به زادگاهش برگشته اما طی یک حادثه فردی ناشناس به سر او شلیک می کند و او به کما می رود. پس از بیرون آمدن از کما برنر به دنبال یافتن فردی است که قصد کشتن او را داشته است.

ژوزف هاردر در نقش برنر نقش آفرینی کرده است و توبیاس مورتی که ما او را بیشتر برای سریال کاراگاه و رکس می شناسیم در نقش مقابل او ظاهر شده است.

***«امپایر استیت»، اکشنی با موضوع سرقت

«امپایر استیت» داستان دو دوست قدیمی است که تصمیم می گیرند به خودروی حمل پول دستبرد بزنند اما در این حین یک پلیس از نقشه آنها آگاه می شود و سر راه آنها قرار می گیرد. لیام همزورث، مایکل آنگارانو و دواین جانسون از بازیگران این فیلم هستند.

***«ترور»، داستان مردمی که کشورشان تسخیر شده

داستان فیلم «ترور» در 1933 اتفاق می افتد، زمانی که کره توسط ارتش ژاپن تسخیر شده و گروهی از مردم کره تصمیم می گیرند فرمانده ارتش ژاپن در این کشور را به قتل برسانند. فیلم که از ساخته‌های موفق سینمای کره جنوبی در سال 2015 بوده است نامزد بیست جایزه بین المللی بود که از این بین موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم جشنواره اژدهای آبی و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره زنگ بزرگ کره جنوبی شه است.

***«هووی» ، درام عاطفی

«هووی» محصول 2015 به کارگردانی شون مک نامارا ، داستان خانواده ای آرام را روایت می کند که به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی می کنند. هووی پسر خانواده که نوجوانی دبیرستانی است عضو تیم بسکتبال مدرسه و ستاره این تیم است. اما همه چیز با مصدومیت هووی در این خانواده شاد به هم می‌ریزد.

شون مک نامارا کارگردان هووی بیشتر به خاطر فیلم هایی که با موضوعات نوجوان ساخته مشهور است در سال 2015 علاوه بر هووی فیلم قطعات یدکی را نیز ساخته است.

***«قطعات یدکی»، هیجان در مسابقات رباتیک

«قطعات یدکی»، داستان گروهی از نوجوانان علاقمند به رباتیک است که با ورود آقای کامرون معلم جدید کنار یکدیگر جمع می شوند تا در مسابقات رباتیک کشوری شرکت کنند. در این فیلم نیز مانند هووی نوجوانان نقش های اصلی فیلم هستند که در کنار هم لحظات شادی را رقم می زنند.

*** مروری بر زندگی مخترع رادار در «قلعه هایی در آسمان»

در 1930 زمانی که آتش جنگ جهانی دوم در حال شعله ور شدن بود، رابرت واتسون وات مخترع اسکاتلندی بر روی موضوعی محرمانه کار می کرد که زمینه ساخت رادار را فراهم کرد. رابرت واتسون وات که از نوادگان مخترع معروف جیمز وات (مخترع ماشین بخار) بود با بودجه ای محدود تلاش کرد اختراع خود را به ثمر برساند. ادی ایزارد بازیگر انگلیسی که برنده دو جایزه امی شده است نقش رابرت واتسون وات را ایفا کرده و جیلی مک کینون کارگردانی «قلعه‌هایی در آسمان» را بر عهده داشته است. فیلم نامزد جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم انگلیسی در جشنواره فیلم ادینبورگ شده بود.

***«تصمیم ورونیکا»، اقتباسی از کتابی مشهور

فیلم «تصمیم ورونیکا» محصول 2009، اقتباسی از کتابی با همین نام که توسط نویسنده برزیلی پائولو کوئیلو است. این کتاب در سال 1998 نوشته شد و موفقیت آن باعث ترجمه آن به 48 زبان زنده دنیا شد. این فیلم داستان دختری است که به خاطر مشکلات روحی و افسردگی کارش به بیمارستان روانی کشیده می شود و پس از بررسی های پزشکان متوجه می شود چند ماه بیشتر از عمرش باقی نمانده است.

فیلم «تصمیم ورونیکا» ساخته امیلی یانگ است و سارا میشل گیلار در نقش ورونیکا و دیوید تلیس در نقش دکتر بلیک ظاهر شده اند.

***«زندگی به روایت نینو»، فیلمی از سینمای هلند

نینو پسری هشت ساله است که زندگی خوب و شادی در کنار خانواده اش دارد. اما با مرگ ناگهانی مادر همه چیز به هم می‌ریزد. نینو نمی تواند مرگ مادر را بپذیرد و همین مسئله باعث پناه بردن او به تخیل و دنیای درونی می شود. «زندگی به روایت نینو» ساخته سال 2014 کشور هلند به کارگردانی سیمون ون دوسلدورف است. فیلم جایزه بهترین فیلم جشنواره سینِکید 2014 را دریافت کرده و در دو رشته جشنواره فیلم هلند نیز نامزد بوده است.

*** فیلمی از سینمای سوئد و کوه های پر برف

«27 متر بر ثانیه برف» محصول سال 2006 کشور سوئد که در کوه های سر به فلک کشیده این کشور اتفاق می‌افتد، داستان گروهی است که به خاطر بوران و برف به کلبه ای در ارتفاعات پناه می برند. در شب اول اقامت یکی از افراد گروه کشته می شود و حالا همه به دنبال قاتلی هستند که در بین آنها حضور دارد. این فیلم جنایی و درام در سال 1939 و در بحبوحه جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.

***«هوابرد»، داستان دلهره آمیز مسافرین سرگردان هواپیما

«هوابرد» محصول سال 2012، روایت هواپیمایی است که در یک جبهه هوایی اسیر شده و در همین حین مسافرین با خبر می شوند که خلبانان هواپیما به طرز مشکوکی به قتل رسیده اند. با این خبر همه چیز دستخوش هیجان و دلهره دیوانه واری می شود. دومینیک بورنز کارگردانی فیلم را بر عهده داشته و کریگ کانوی، سیمون فلیپس و گما اتکینسون در برابر دوربین وی قرار گرفته اند.

***سفرنامه سلمان خان به کشور همسایه

فیلم هندی «شاهدا» داستان دختر بچه ای لال با نام شاهداست که از کشورش پاکستان و خانواده اش جدا افتاده . باجرنجی با بازی سلمان خان که مردی خوش قلب و مهربان است تصمیم می گیرد شاهدا را به نزد خانواده اش در پاکستان بازگرداند.

کارگردانی این فیلم را کبیرخان بر عهده داشته است و فیلم به نوعی تلاش کرده میان مردم هند و پاکستان و مذاهب متفاوت آنها دوستی و مودت ایجاد کند.

***آجای دوگان با سینگهام بازمی‌گردد

فیلم «بازگشت سینگهام» محصول 2014 دنباله ای است بر فیلم سینگهام که در سال 2011 ساخته شده بود. این فیلم اکشن که داستان پلیسی با نام سینگهام است، مبارزات این پلیس را در برابر خلافکاران خیابانی را نمایش می دهد. کارینا کاپور، آنپام خِر و شارات شاژنا از دیگر بازیگران فیلم «سینگهام» هستند که در کنار آجای دوگان در برابر دوربین روحیت شتی قرار گرفته اند.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر