ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مواد محترقه در کمين فرزندان

کد خبر: ۵۷۴۷۲۲
| |
2486 بازدید

سردار «حسين ساجدي‌نيا» با اشاره به نزديکي چهارشنبه آخر سال و آغاز فعاليتهاي قاچاقچيان و فروشندگان مواد محترقه از خانواده‌ها خواست تا توجه بيشتري به فرزندان خود داشته باشند.

به گزارش مردم سالاری، فرمانده انتظامي‌تهران بزرگ در گفت‌و‌گو با پايگاه خبري پليس با اشاره به نزديکي چهارشنبه آخر سال و حوادث و سوانح دلخراش و عواقب تلخ ناشي از انفجار مواد محترقه در اين ايام گفت: با توجه به آمار، هر ساله شاهد قرباني شدن کودکان و نوجواناني هستيم که بدون اطلاع از عواقب و صدمات جبران ناپذير بازي و استفاده از مواد محترقه، سلامتي و شادي خود و خانواده شان را به خطر انداخته و يک عمر پشيماني را براي خود به بار آورده‌اند.

وي از خانوده‌ها خواست تا ضمن کنترل و نظارت بر فرزندان خود آنها را از خطرات مواد منفجره و آتش زا آگاه کرده و آنان را از بازي با چنين موادي برحذر دارند.

اين مقام ارشد انتظامي همچنين از جوانان و نوجوانان خواست تا با فکر کردن به عواقب تلخ بازي با مواد محترقه، آسايش و آرامش را از خود و شهروندان سلب نکرده و شادي و سلامتي خود را فداي استفاده از مواد محترقه نکنند.

ساجدي‌نيا افزود: به استناد قانون مجازات اسلامي، هر گونه قاچاق، خريد و فروش مواد محترقه به طور غيرمجاز جرم محسوب و مرتکب آن به مجازات مندرج در قانون محکوم مي‌شود.

رئيس پليس پايتخت تاکيد کرد: مجموعه انتظامي‌تهران بزرگ با آمادگي کامل و انجام اقدامات اطلاعاتي جهت شناسايي و دستگيري افرادي که در زمينه تهيه، توليد و توزيع مواد محترقه فعاليت مي‌کنند، تمام تلاش خود را به کار مي‌گيرد تا اين روز با امنيت کامل و رضايت خاطر مردم سپري شود.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ در پايان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مزاحمت و ديگر موارد مشکوک در زمينه تهيه و توزيع مواد محترقه مراتب را به پليس 110 اطلاع دهند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟