عادل الجبیر: طرح حمله به سوریه «آمریکایی» است

وزیر خارجه عربستان با تاکید بر اینکه طرح دخالت زمینی در سوریه از «واشنگن آمده است» اعلام کرد که کشورش آماده اعزام نیروهای زمینی به سوریه در چارچوب ائتلاف آمریکایی ضد داعش است.
کد خبر: ۵۶۶۸۷۲
| |
7589 بازدید
وزیر خارجه عربستان با تاکید بر اینکه طرح دخالت زمینی در سوریه از «واشنگن آمده است» اعلام کرد که کشورش آماده اعزام نیروهای زمینی به سوریه در چارچوب ائتلاف آمریکایی ضد داعش است.

به گزارش فارس، «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان امروز پس از دومین دیدار خود با جان کری وزیر خارجه آمریکا در واشنگتن گفت: نظر دولت آمریکا درباره آمادگی عربستان برای اعزام نیروهای ویژه به سوریه در چارچوب ائتلاف آمریکایی بسیار مثبت بود و حمایت زیادی از این طرح کرده است.

وزیر خارجه عربستان در جمع خبرنگاران در ادامه اعلام کرد که طرح دخالت زمینی در سوریه و حمله زمینی به این کشور یک طرح آمریکایی است و  از «واشنگن آمده است».

به گزارش المنار، وی گفت: هرگونه عملیاتی که به رهبری آمریکا اجرایی باید عربستان نقش اصلی را در آن ایفا کند.

وزیر خارجه عربستان تاکید کرد که بحث و بررسی ها درباره اعزام یگان نیروی زمینی یا نیروهای ویژه در سوریه در کنار ائتلاف آمریکایی در حال انجام است و عربستان آمادگی خود را برای تامین نیروهای ویژه برای انجام چنین عملیاتی اعلام کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت