اعلام وضعیت اضطراری در زیمبابوه به دلیل خشکسالی

کد خبر: ۵۶۵۹۸۰
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۶ 06 February 2016
|
2109 بازدید
«رابرت موگابه»، رئیس جمهور زیمبابوه به دلیل گسترش خشکسالی کم‌سابقه در این کشور در مناطق روستایی، وضعیت اضطراری «بلایای طبیعی» اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام دولت زیمبابوه، 26 درصد جمعیت این کشور یعنی حدود دو میلیون و 400 هزار نفر نیاز فوری به غذا دارند.

چند روز قبل اتحادیه اروپا از رئیس جمهوری زیمبابوه خواسته بود که در کشورش وضعیت اضطراری بلایای طبیعی اعلام کند تا جمع آوری کمک‌ها برای غذا ساده‌تر و سریعتر صورت گیرد.

برنامه جهانی غذا که سازمان وابسته به سازمان ملل متحد است می گوید که در کشورهای جنوب آفریقا بیش از 14 میلیون نفر از گرسنگی رنج می برند.

به گزارش یورونیوز، اوضاع بد جنوب آفریقا در ماه های اخیر با پدیده آب و هوایی ال نینو بدتر شده است. در این شرایط صنعت کشاورزی زیمبابوه و کشورهای دیگر جنوب آفریقا از جمله بوتسوانا و آفریقای جنوبی آسیب جدی دیده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت