پولشویی نجومی مافیای مواد مخدر

کد خبر: ۵۶۵۸۵۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵ 05 February 2016
|
6949 بازدید
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا گفت:‌ مبارزه با پولشویی مافیای مواد مخدر اولویت جدی پلیس در سال آینده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار مویدی رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا از گزارش مالی و پولشویی نجومی مافیای موادمخدر در کشور خبرداد و گفت: فقط در دو پرونده (عیسی بشاگردی) و (تمساح خلیج فارس) بیش از 20 هزار میلیارد تومان گردش مالی و پولشویی ثبت شده است.

وی با اشاره به بازبودن این پرونده های بزرگ افزود: کار پیگیری این دو پرونده با همکاری خوب دستگاه قضا ادامه دارد و در این زمینه به سرنخ های خوبی نیز رسیده ایم.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا با اشاره به اولویت جدی پلیس برای مبارزه با پولشویی در سال آینده گفت: با ورود جدی پلیس به این عرصه، بستر فعالیت قاچاقچیان موادمخدر در کشور ناامن خواهد شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت