میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روایت خوشرو از ازادی چند ایرانی در امریکا

نماینده ایران در سازمان ملل گفت: بر اساس مذاکرات فشرده بین ایران و آمریکا چهار نفر ایرانی با تابعیت دو گانه آزاد شدند.
کد خبر: ۵۶۱۲۸۷
| |
5599 بازدید
 نماینده ایران در سازمان ملل گفت: بر اساس مذاکرات فشرده بین ایران و آمریکا چهار نفر ایرانی با تابعیت دو گانه آزاد شدند.

به گزارش صداوسیما؛ غلامعلی خوشرو گفت: بر اساس مذاکرات کنسولی فشرده در یک سال گذشته بین ایران و آمریکا که دولت سوئیس هم تسهیل کننده آن بود چهار نفر که تابعیت دوگانه ایرانی آمریکائی داشتند آزاد شدند.

وی افزود: همچنین هفت نفر از هموطنان‌مان که به دلایلی که شکستن تحریم‌ها خوانده شده بود در بازداشت طرف آمریکائی بودند که مراحل اداری آزادی آن‌ها هم در حال انجام است.

نماینده کشورمان در سازمان ملل، اسامی این افراد را خسرو افقهی ، آرش قهرمان، بهرام مکانیک ، تورج فریدی، نیما گلستانه،نادر مدانلو و علی صابونچی اعلام کرد و گفت: این افراد از همه جرایمی که تحت تعقیب بودند بخشیده می‌شوند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین تعدادی دیگری هستند که بعد از این‌که دوران زندان‌شان تمام شد تحت تعقیب نخواهند بود و می توانند به مهین بازگردند.

وی گفت: همچنین چهارده تن دیگر از هموطنان‌مان که به درخواست آمریکا تحت تعقیب پلیس بین‌الملل بودند هم بخشوده شده و بیش از این تحت تعقیب نخواهند بود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت