ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک هواپیمای آموزشی ارتش سقوط کرد

کد خبر: ۵۶۰۴۵۵
| |
11674 بازدید
|
۴
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: یک فروند هواپیمای آموزشی f4 به علت نقص فنی در حوالی یکی از روستاهای منطقه کهیری شهرستان کنارک سقوط کرد و خلبان و کمک خلبان آن شهید شدند.

به گزارش ایسنا علی اصغر میرشکاری در این باره اظهار کرد: این هواپیمای آموزشی متعلق به پایگاه دهم شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در کنارک 20 دقیقه پس از پرواز آموزشی دچار نقص فنی شده است.

وی افزود: خلبان این جت آموزشی قصد فرود اضطراری در یکی از جاده‌های شهرستان کنارک را داشته که به دلیل رفت و آمد خودروها و جلوگیری از آسیب رسیدن به مردم به ناچار منحرف و دچار سانحه شده است.

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در این حادثه که ساعت 11 و 45 دقیقه رخ داد خلبان و کمک خلبان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۴
رامین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
پس چرا اجکت نکرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
مگه پیش از پرواز از دید فنی هواپیماها چک نمیشن؟!
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
روحشان شاد f4 هواپیمای آموزشی شده؟
از خانواده شهدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
روحشان شاد...
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات