صادقی با بابلی ها تمام کرده اما تکذیب می‌کند!

گویا ایمان صادقی برخلاف تکذیب‌هایش با تیم فوتبال خونه‌به‌خونه بابل در لیگ دسته اول توافق کرده است اما برای اینکه بتواند بدون پرداخت پول رضایت نامه‌اش را از باشگاه پرسپولیس بگیرد توافق با این تیم بابلی را از بیخ و بن تکذیب می‌کند.
کد خبر: ۵۵۸۱۵۲
| |
4068 بازدید

با وجود تکذیب دروازه‌بان دوم پرسپولیس درمورد جدا شدنش از این تیم اما صادقی با تیم خونه‌به خونه بابل در لیگ دسته اول توافق کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، چند روزی است که صحبت از انتقال ایمان صادقی دروازه‌بان ذخیره تیم پرسپولیس به تیم‌های دیگر شنیده می‌شود این در حالی است که با وجود پیگیری برخی رسانه‌ها اما ایمان صادقی در مصاحبه‌های خود جدایی از پرسپولیس و پیوستن به تیم‌های دیگر را قویاً تکذیب کرده و عنوان می‌کند که دوست دارد فوتبالش را در پرسپولیس ادامه دهد.

این در حالی است که به نوشته فارس گویا ایمان صادقی برخلاف تکذیب‌هایش با تیم فوتبال خونه‌به‌خونه بابل در لیگ دسته اول توافق کرده است اما برای اینکه بتواند بدون پرداخت پول رضایت نامه‌اش را از باشگاه پرسپولیس بگیرد توافق با این تیم بابلی را از بیخ و بن تکذیب می‌کند.

با جدایی احتمالی صادقی از پرسپولیس حالا سرخپوشان به دنبال گزینه جانشینی برای وی خواهند بود و در این‌باره نام‌های زیادی شنیده می‌شود.

محسن فروزان، علیرضا بیرانوند، پاشنکو، مهرداد طهماسبی و... ازجمله گزینه‌هایی هستند که نام آنها به عنوان گزینه جدی پرسپولیس برای پیوستن به این تیم شنیده می‌شود. دراین‌باره قراراست برانکو طی یکی دو روز آینده نظر نهایی‌اش را در خصوص جذب دروازه‌بان اعلام کند هرچند که شنیده می‌شود شاید تغییراتی هم در این‌باره رخ بدهد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار