«باران» هوای تهران را سالم کرد

کد خبر: ۵۵۷۸۷۱
|
۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۰ 01 January 2016
|
3146 بازدید
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران گفت: هوای تهران امروز (جمعه) در شرایط سالم قرار دارد و غلظت آلاینده‌های آن کاهش داشته است.

به گزارش فارس، محمد رستگاری در مورد آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت گفت: با توجه به اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، میزان غلظت آلاینده‌ها امروز در مقایسه با روزهای اخیر کاهش زیادی داشته است و کیفیت هوا در شرایط سالم قرار دارد.

وی افزود: میزان غلظت آلاینده‌های با قطر کمتر از 2.5 میکرون که در روزهای اخیر به عدد 160 نیز رسیده بود و در برخی ایستگاه‌ها تا 200 هم دیده شده بود، امروز بر روی عدد 96 قرار دارد که نشان‌دهنده شرایط سالم است.

وی تصریح کرد: ناپایداری‌های اخیر و میزان بارندگی‌ها طی دو روز گذشته، تأثیر چشمگیری در کاهش میزان آلاینده‌های هوای شهر تهران داشته است و بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی این ناپایداری‌ها تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت