شفاف سازی در مورد فعالیت شرکت کره‌ای

پس از مطرح شدن حرف و حدیث‌هایی مبنی بر فعالیت بدون مجوز شرکت سامسونگ در ایران، در نهایت معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که شرکت تولیدکننده مجوز رسمی را در چارچوب قانون از این سازمان دریافت کرده است، از سوی دیگر بحث "مونتاژ بودن تولیدات این شرکت" نیز توسط مسئولان آن پاسخ داده شد.
کد خبر: ۵۵۷۳۷۸
|
۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷ 30 December 2015
|
2837 بازدید
پس از مطرح شدن حرف و حدیث‌هایی مبنی بر فعالیت بدون مجوز شرکت سامسونگ در ایران، در نهایت معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که شرکت تولیدکننده مجوز رسمی را در چارچوب قانون از این سازمان دریافت کرده است، از سوی دیگر بحث "مونتاژ بودن تولیدات این شرکت" نیز توسط مسئولان آن پاسخ داده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، این شبکه پیش از این، با توجه به ابهامات مربوط به فعالیت این شرکت، از طریق مقامات مسئول به پیگیری این موضوع پرداخته و خواستار شفاف سازی در مورد آن شده بود.

بر این اساس، سرانجام معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران به ابهامات موجود پاسخ داد و اعلام کرد که این شرکت مجوزهای لازم را دریافت کرده است.

افشار فتح‌اللهی - معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران درباره فعالیت شرکت سامسونگ در ایران، گفت: فعالیت های مربوط به این شرکت در ایران دارای سه مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران است که همه آنها در کیلومتر 14 جاده مخصوص کرج قرار دارند.

وی همچنین درباره صدور مجوز برای فعالیت شرکت تکوین الکترونیک در تهران در سال گذشته با وجود مصوبه ممنوعیت ایجاد صنایع جدید در شعاع 120 کیلومتری تهران، اظهار کرد: در اصل این شرکت مجوز اولیه را در سال 1372 با کاربری دیگری دریافت کرده بود و مجوز فعالیت اولیه مربوط به آن زمان است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به تقاضای این شرکت در سال 1387 برای تغییر کاربری به لوازم خانگی، ادامه داد: با پیگیری های این موضوع توسط مسئولان شرکت، پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان های مربوطه از جمله سازمان حفاظت محیط زیست و ... تغییر کاربری برای این شرکت در چارچوب قانون انجام گرفت.

فتح‌اللهی با بیان اینکه کار غیرطبیعی و خلاف قانون در مسیر فعالیت این شرکت انجام نشده است، تصریح کرد: من این موضوع را تایید می‌کنم که تغییر کاربری این شرکت با رعایت همه ضوابط و مقررات بوده و به زمان حضور شخص خاصی در سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران ربطی ندارد.

به گفته وی، این تغییر کاربری‌ها در صورتی که بر اساس ضوابط و با طی مراحل قانونی انجام شود، امری طبیعی است و نباید به حاشیه‌ها دامن زد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت