مدیرعامل بیمه ما عنوان کرد:

نخستین گام صنعت بیمه در دوران پساتحریم

در دوران پساتحریم اولين گام صنعت بيمه کشور باید حفظ دستاوردها و موقعیت‌های تثبیت شده باشد و نسبت به برقراری و ارتقای توسعه با شرکت‌های بزرگ بیمه‌ای جهان اقدام شود.
کد خبر: ۵۵۵۷۷۱
|
۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸ 22 December 2015
|
2608 بازدید
در دوران پساتحریم اولين گام صنعت بيمه کشور باید حفظ دستاوردها و موقعیت‌های تثبیت شده باشد و نسبت به برقراری و ارتقای توسعه با شرکت‌های بزرگ بیمه‌ای جهان اقدام گردد

به گزارش تابناک اقتصادی، مجید صفدری مدیر عامل بیمه «ما» و علی جباری مدير عامل صندوق تأمين خسارت‌هاي بدني در دیداری دوستانه با یکدیگر به بحث و بررسی اقتصاد مقاومتی و شرایط و گشایش‌های ایجاد شده دوران پساتحریم پرداختند.

مدیر عامل بیمه «ما» در خصوص شرایط دوران پساتحریم گفت: در دوران پسا تحریم اولين گام صنعت بيمه کشور باید حفظ دستاوردها و موقعیت‌های تثبیت شده باشد و نسبت به برقراری و ارتقاء توسعه با شرکت‌های بزرگ بیمه‌ای جهان اقدام شود. توسعه ظرفیت‌های داخلی می تواند موجب ورود شرکت‌های بزرگ بیمه‌ای دنیا به صنعت بیمه کشور شود و نتیجه این امر ارتقاء دانش فنی و به روز رسانی صنعت بیمه در تمامی حوزه‌ها است.

مجید صفدری اضافه کرد: بیمه گران می توانند از فرصت‌هاي به دست آمده استفاده کنند. در این راستا نقش آموزش و تبادل علم مدرن بازاریابی ، فروش ، CRM ، طراحی بیمه نامه های جدید ، استفاده از فناوری های IT  و تکنولوژی اطلاعات  جایگاه با اهمیتی دارد.

وی تاکید کرد: درون گرايي و خود بيمه گري که بازار ايران را فرا گرفته و هرريسکي را حتي بيش از ظرفيت نزد خود و درنهايت در داخل کشور نگه مي داریم، سيستمي است که بايد اصلاح شود، چنانچه در صنعت بيمه ايران بیشتر سرمايه گذاري شود، آنگاه صنعت بیمه ایران توانمندتر و قدرتمندتر از عهده جذب ریسک ها بر می آید.

علی جباری مدير عامل صندوق تأمين خسارت‌هاي بدني نیز در خصوص قانون جدید بیمه نامه شخص ثالث و اقدامات انجام شده در صندوق تامین خسارت های بدنی و سرمایه گذاری های انجام شده در راستای مسئولیت اجتماعی مجموعه تحت مدیریتشان مباحثی را مطرح نمودند.

نخستین گام صنعت بیمه در دوران پساتحریم
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار