صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جمع‌آوري سه هزار معتاد متجاهر در پايتخت

کد خبر: ۵۵۵۵۰۶
| |
2431 بازدید

طرح سراسري جمع آوري معتادان كارتن‌خواب با حضور مسوولان شهرداري و نيروي انتظامي در محله هرندي پايتخت آغاز شد.

به گزارش اعتماد، سردار حسين ساجدي‌نيا، فرمانده انتظامي پايتخت در حاشيه طرح جمع‌آوري معتادان متجاهر گفت: در هفته گذشته حدود ٥٠٠ نفر از زنان كارتن‌خواب جمع‌آوري شدند و در سراسر پايتخت مخصوصا نقاط مركزي از جمله شوش، هرندي و محلات اطراف بازار جمع آوري معتادان متجاهر آغاز شد.

 وي با بيان اينكه تا اين ساعت سه هزار نفر از معتادان متجاهر جمع آوري و به كمپ‌هاي مربوطه ارجاع داده شده‌اند، ادامه داد: در اين ميان قوه قضاييه، استانداري، ستاد مبارزه با مواد مخدر و به خصوص شهرداري تهران در رابطه با ايجاد كمپ و اردوگاه اقدامات خوبي انجام داده‌اند كه از آنها تشكر مي‌كنيم.

 يكي از تفاوت‌هاي اجراي اين طرح با ديگر طرح‌ها اين است كه پس ازجمع آوري و طي كردن دوره ترك اين افراد به مجموعه‌هاي شهرداري‌ تهران تحت عنوان بهاران ارجاع داده خواهند شد كه در اين مراكز علاوه بر سپري كردن كلاس‌هاي آموزشي، دوره‌هاي كارورزي را نيز طي مي‌كنند.

ساجدي نيا با بيان اينكه پس از اتمام طرح قبلي كه همان جمع‌آوري زنان معتاد متجاهر بود و آماده شدن كمپ‌هاي لازم، طرح جمع‌آوري مردان معتاد تهران نيز آغاز شده است گفت: اين طرح تا تكميل ظرفيت ادامه خواهد داشت، و در حال حاضر معتادان به ٩٨ كمپ كه از سوي مسوولان ذي‌ربط به ما معرفي شده‌اند ارجاع داده مي‌شوند، البته قرار شده است تا هفته آينده كمپي با ظرفيت ٢٥٠٠ نفر در اختيار پليس قرار داده شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟