با توجه به سوابق طرحها و برنامههاي دولت و مجلس در راستاي لغو معافيتهاي مالياتي، مجلس با لغو 50 درصدي معافيتها كه در برنامه ششم توسعه از سوي سازمان مديريت پيش بيني شده است، موافق خواهد بود.
جعفر قادري عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با تابناک اقتصادی در اين باره گفت: مجلس در بررسي لوايح و طرحهايي كه پيشتر در خصوص لغو معافيتهاي مالياتي مطرح شده بود، نشان داده كه موافق با معافيتها نيست.
او افزود: معافيتها در واقع در نظر گرفتن امتيازات ويژه براي بخشي از اقتصاد است، لذا اين امتيازات مي تواند موجب اجحاف به ساير بخشها شود و اقتصاد را از حالت رقابتي خارج كند.
قادری با بيان اينكه بايد كم كم به سمتي حركت كنيم كه معافيت مالياتي براي بخشي لحاظ نشود، توضيح داد: تمام فعالان اقتصادي بايد در شرايط برابر به فعاليت بپردازند. اين شرايط برابر اقتصاد را از حالت انحصاري و رانتي خارج كرده و ميتواند زمينه حضور سرمايه گذاران خارجي را نيز فراهم كند.
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس اضافه كرد: شوراي نگهبان نيز احتمالا به چنين تغييراتي مخالف نخواهد بود و اين معافيتها با نظر مساعد شورا و مجلس قابل لغو شدن است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.