انتشار اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری

با موافقت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با انتشار اوراق گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری عام با نام، عرضه این اوراق به صورت الکترونیک و از طریق سامانه سیما در این بانک آغاز شد.
کد خبر: ۵۵۲۵۱۲
|
۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰ 07 December 2015
|
3653 بازدید
با موافقت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با انتشار اوراق گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری عام با نام، عرضه این اوراق به صورت الکترونیک و از طریق سامانه سیما در این بانک آغاز شد.

به گزارش تابناک اقتصادی، انتشار این اوراق با سررسید یک ساله و نرخ سود علی الحساب ۲۰ درصد سالانه از روز یکشنبه ۱۵ آذرماه سال جاری شروع شده است و فروش آنها تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۲۳ آذرماه سال ۱۳۹۴ با محاسبه و اخذ سود روزشمار ادامه خواهد داشت.

بر این اساس، نرخ بازخرید قبل از سررسید اوراق گواهی سپرده سرمایه گذاری بانک ملت از سوی شعب این بانک، ۱۷ درصد به صورت سالانه تعیین شده است.

مقاطع پرداخت سود این اوراق نیز به صورت ماهانه خواهد بود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت