صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ مرموز دختر افغان

کد خبر: ۵۵۲۲۴۶
| |
3707 بازدید

دختر افغان به طور مرموزي درخانه پسر مورد علاقه‌اش به كام مرگ رفت.

به گزارش جوان، ساعت 13 و 27 دقيقه روز چهارشنبه، 11 آذرماه بود كه قاضي مديرروستا با تماس مأموران 114 قياسي از مرگ دختري 25 ساله باخبر و در محل حادثه حاضر شد. جسد متعلق به دختري افغان بود كه امدادگران اورژانس پس از معاينه، مرگ وي را تأييد كرده بودند.

پسر جواني كه امدادگران را باخبر كرده بود گفت مدتي قبل بود كه با اين دختر افغان آشنا شدم و به او علاقه پيدا كردم و او را با خودم به خانه آوردم. هر دو به مصرف شیشه اعتياد داشتيم. ساعتي قبل پس از تهيه شربت متادون به خانه آمديم و هر دو از شربت خورديم و به خواب رفتيم. وقتي بيدار شدم متوجه شدم كه حالش بد شده و دهانش كف كرده است، به خاطر همين اورژانس را با خبر كردم. امدادگران هم به سرعت خودشان را رساندند اما پس از معاينه گفتند كه فوت شده است.

پس از ثبت اظهارات پسر جوان، وي به دستور بازپرس بازداشت شد و در اختيار كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران قرار گرفت. جسد دختر جوان هم به دستور بازپرس مديرروستا به پزشكي قانوني منتقل شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟