زنده ماندن دختر 15 ساله در سقوط هولناک
دختر 15 سالهای در اهواز با سقوط از ساختمان 9 طبقه به طرز معجزهآسایی زنده ماند. م
به گزارش ایران، سئول روابط عمومی آتشنشانی اهواز گفت: «در جریان تماس با 125 ماجرای سقوط دختری نوجوان از یکی از طبقات مجتمع مسکونی واقع در منطقه زیباشهر اهواز گزارش شد.»
مسعود حق شناس افزود: حدود چهار دقیقه بعد مأموران بلافاصله با خودروهای امداد و نجات و نردبان از نزدیکترین ایستگاه، خود را به محل حادثه رساندند.
وی تصریح کرد: «فرمانده تیم عملیات بلافاصله در محل سقوط دختر حاضر و مشاهده کرد که این دختر هنوز زنده است.»
حقشناس بیان کرد: آتشنشانان با توجه به عدم دسترسی به محل سقوط این دختر از خودروی امداد و نجات و نردبان استفاده کرده و عملیات خود را اجرایی کردند و در یک شرایط نامساعد موفق شدند تا دختر مصدوم را از ارتفاع به روی سطح زمین انتقال داده و به منظور درمان به اورژانس مستقر در محل تحویل دهند.
وی عنوان کرد: «این دختر به دلایل نامشخصی از طبقه هشتم سقوط کرده و روی بام ساختمان مجاور افتاده است و علت حادثه توسط مراجع ذیصلاح در دست پیگیری است.»
مسئول روابط عمومی اورژانس خوزستان نیز گفت: بعد از سقوط این مرد، علائم حیاتی او به صورت استیبل بود و ضربه نخاعی یا مغزی به او وارد نشده بود.
رفیعی با بیان اینکه هنوز دلیل سقوط این دختر معلوم نیست، افزود: بیمار بعد از سقوط به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شد.


