صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات حادثه اسیدپاشی در رفسنجان

کد خبر: ۵۴۳۷۱۶
| |
3406 بازدید

پس از آنکه حدود دو ماه قبل دو مرد کهنوجی در جنوب کرمان مورد اسید پاشی قرار گرفتند و به بیمارستان شفای کرمان منتقل شدند این بار در رفسنجان نیز یک مورد اسید پاشی روی داد و زن ۳۰ ساله‌ای با درصد سوختگی بالا، به دلیل پاشیدن اسید، به بیمارستان علی ابن ابیطالب منتقل و بستری شد.

به گزارش ابتکار، رضا اکبری مدیر حراست بیمارستان علی ابن ابیطالب در خصوص این حادثه اظهارداشت: این زن حدود ۳۰ سال سن دارد و دچار ۲۰ درصد سوختگی شده که بلافاصله پس از مراجعه مورد درمان فوری قرار گرفته و حال عمومی وی مطلوب است.

 رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: اختلافات خانوادگی علت وقوع اسیدپاشی اخیر در شهرستان رفسنجان بوده است.

 یدالله موحد افزود: بر اساس تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که این اسیدپاشی به دلیل اختلافات خانوادگی به وقوع پیوسته و مادری با پاشیدن اسید بر روی سینه دختر خود اقدام به این کار کرده است.

 رئیس کل دادگستری کرمان گفت: هنوز شکایتی در خصوص این اسیدپاشی به مراجع قضایی اعلام نشده اما دادسرا در حال پیگیری موضوع است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار