گوشت خوک به اندازه سیگار سرطان زاست

طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان(IARC)، گوشت خوک و فرآورده های آن مانند گوشت دودی، ژامبون، سوسیس خوک و سایر گوشت های فرآوری شده حامل این مواد، به اندازه استعمال سیگار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
کد خبر: ۵۴۲۵۴۷
|
۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸ 27 October 2015
|
9877 بازدید
|
۶
طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان(IARC)، گوشت خوک و فرآورده های آن مانند گوشت دودی، ژامبون، سوسیس خوک و سایر گوشت های فرآوری شده حامل این مواد، به اندازه استعمال سیگار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری عاروتض شوع، طبق اعلام IARC، شواهد و مدارک پزشکی کافی برای ارتباط دادن مصرف بیش از حد مواد فرآوری شده ای که بیشتر از گوشت خوک و کمتر از گوشت گاو تهیه شده است با سرطان روده وجود دارد.

با مصرف روزانه هر پنجاه گرم از این مواد، احتمال ابتلا به سرطان روده در یک فرد میانسال، 18 درصد افزایش می یابد.

مطالعات و بررسی های IARC نشان می دهد که رابطه آشکاری بین مصرف گوشت های فرآوری شده و سرطان روده وجود دارد.

طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت، سه کشور کره جنوبی، اسلوواکی و مجارستان که نرخ ابتلا به سرطان روده در آنها بالاست، از مصرف کنندگان قابل توجه گوشت خوک هستند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۳
انتشار یافته: ۶
بی نام
|
United Kingdom
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
یعنی یه چی مینویسین آدم میمونه بخنده یا گریه کنه ! اگر اینجوری بود الان همه فیلیپینی ها سرطان گرفته بودن. صبح و ظهر و شب دارن گوشت خوک میخورن هیچ مرگشونم نمیشه ! سرطان بخاطر هزار تا افزودنی آشغالی هست که توی غذاهای ما زده میشن ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
این خطر محدود به گوشت خوک نبوده و شامل گوشت های قرمز دیگر که فراورده شده اند نیز می شود. لطفاً درست اطلاع رسانی کنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
پس چرا این خارجی ها نمیمیرند؟
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
ندیدم در کشورهای غربی سرطان بیداد کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
گوشت قرمز فرآوری شده شامل گوشت خوک و گاو و گوسفتد مثل سوسیس و کالباس اطلاعات درست بدهید تا مردم گمراه نشوند و تصور کنند سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو و گوسفند مضر نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
اين خبر در ترجمه تحريف شده و يافته اصلي اين پژوهش كه در مورد سرطان زا بودن گوشت هاي فرآوري شده است جوري نوشته شده كه انگار گوشت خوك سرطان زا است در حالي كه اشاره به گوشت خوك در اين مقاله به اين دليل بوده كه در كشورهاي غير مسلمان سوسيس و كالباس عمدتا از گوشت خوك تهيه ميشه و به نسبت كمتري از گوشت گاو، گوشت خوك ضررهاي خودش را ممكنه داشته باشه ولي در اين خبر منظور گوشت هاي فرآوري شده است و جنس گوشت زياد مهم نيست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت