بازدید 70590

قیمت یک شاهین در امارات: 80 میلیون تومان

قیمت بالای خرید این پرندگان قاچاق شده از کشورمان به کشورهای حاشیه خلیج فارس دلیل اصلی این کار است به طوری که برخی از شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس حاضرند برای یک شاهین جوان ایرانی حداقل 70 تا 80 میلیون تومان بپردازند.
کد خبر: ۵۴۰۰۱۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷ 17 October 2015
قیمت بالای خرید این پرندگان قاچاق شده از کشورمان به کشورهای حاشیه خلیج فارس دلیل اصلی این کار است به طوری که برخی از شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس حاضرند برای یک شاهین جوان ایرانی حداقل 70 تا 80 میلیون تومان بپردازند.

به گزارش تابناک هرمزگان، مدت ها است که پرنده های شکاری ایران که با توجه به اقلیم کوهستانی کشورمان در نقاط مختلف و استان های گوناگون وجود دارند به یکی از مهم ترین تجارت های غیرقانونی تبدیل شده اند که افراد سودجو با " زنده گیری " آنها اقدام به انتقالشان به کشورهای حاشیه خلیج فارس می کنند تا درآمدی قابل توجهی از این ناحیه عایدشان شود.

درآمدی که به قیمت از دست رفتن این پرندگان زیبا و نابود شدن محیط زیست کشورمان می شود و بافت زیست محیطی یک منطقه را به هم می ریزد.

قیمت بالای خرید این پرندگان قاچاق شده از کشورمان به کشورهای حاشیه خلیج فارس دلیل اصلی این کار است به طوری که برخی از شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس حاضرند برای یک شاهین جوان ایرانی حداقل 70 تا 80 میلیون تومان بپردازند.

مقابله با قاچاق پرندگان در دستور کار جدی پلیس و محیط زیست

طی چند ساله اخیر یکی از رویکردهای بسیار خوب پلیس بخصوص در حوزه مرزبانی، مقابله  با قاچاق پرندگان از مناطق شرقی و غربی هرمزگان به کشورهای حاشیه خلیج فارس است به طوری که هر از گاهی خبر از کشف شمار زیادی از این پرندگان از افراد قاچاقچی به گوش می رسد که نشان دهنده عزم جدی این یگان ها در صیانت از محیط زیست کشورمان و مراقب از میراث طبیعی ایران است.

در همین زمینه و به تازگی کاظم شریفی رئیس اداره محیط زیست شهرستان جاسک خبر از کشف محموله بزرگی از قاچاق پرندگان داده و گفته است: قاچاقچیان قصد داشتند این پرنده ها را برای فروش به شیوخ عرب ، به کشورهای حاشیه خلیج فارس ببرند که با اقدام به موضوع نیروی انتظامی و یگان های محیط زیست این محموله که شامل 14 بهله شاهین و بالابان و 14 قطعه پرنده هوبره بوده کشف شده است.

افزایش چشم گیر جریمه های قاچاق پرندگان و شکار حیوانات

یکی از دغدغه های اصلی فعالان زیست محیطی، پائین بودن میزان جریمه قاچاقچیان پرندگان و تخریب کنندگان محیط زیست بوده است که به تازگی با سیاست های مناسب دستگاه قضایی کشورمان و تلاش های سازمان محیط زیست، این جرائم افزایش قابل توجهی یافته تا بتواند بازدارندگی کافی داشته باشد.

به عنوان مثال در پرونده ای که اخیرا در مناطق غربی استان هرمزگان منتج به صدور رای در دستگاه قضایی شده، میزان جریمه در نظر گرفته شده برای شکار یک بزوحشی کوچک حدود 10 میلیون تومان بوده است که در مقایسه با گذشته افزایش قابل توجهی یافته و بدون شک با صدور این دست از احکام، افراد خاطی کمتر دست به شکار پرندگان و حیوانات وحشی کمیاب می زنند و صدور این دست از احکام می تواند عامل بازدارنده خوبی در این زمینه بشمار رود.

همین طور محیط زیست استان هرمزگان اعلام کرده که میزان جریمه زنده گیری و قاچاق یک بهله شاهین که به قیمت 50 تا 80 میلیون تومان به کشورهای حاشیه خلیج فارس قاچاق می شود، حدود 60 میلیون تومان است تا بتواند ضمن مانع شدن از این اقدام غیرقانونی و غیرانسانی، بازدارندگی کافی برای مقابله با سودجویان را نیز داشته باشد.

البته تاثیر این اقدامات قانونی سبب شده که در حال حاضر قاچاقچیان پرنده سفارش زنده گیری این حیوانات را به شکارچیان غیرقانونی کشورهای پاکستان و افغانستان بدهند تا این پرندگان از آن کشورها به طور زنده شکار و برای فروش به کشورهای عربی حمل شوند که در جدیدترین کشفیات نیروی انتظامی در این حوزه نیز شاهد پرونده هایی از این دست هستیم.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۶
انتشار یافته: ۱۷
چرا اجازه پرورش و فروش قانونی این پرنده داده نمی شود ؟
خب پرورش شاهین راه بندازیم بفروشیم بهشون ؟
بسیار خوب و عالی چه ایرادی دارد که جوانان بیکار ما مزارع پرورش شاهین ایجاد کنند و هر جوان با پرورش حداقل 10 شاهین در سال و صدور آنها به امارات 800 میلیون تومان در سال درامد داشته باشند ما باید از این فرصت طلایی در جهت اشتغال و رفاه جوانان عزیزمان استفاده کنیم
اگر برای غارت گران محیط زیست مجازات اعدام بگذارند و در مناطق حاشیه این مناطق کار فرهنگی کنند حل می شود
لطفا اعلام نكنيد. از فردا خيليا هستن كه ميفتن دنبال شاهين.
وقتی شغل شرافتمندانه تری نباشد، کارهای پولساز عجیب و غریب و غلط انداز تبدیل به شغل می شود و چرنده و جهنده و پرنده هم سهل است آدمها را هم قاچاق می کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۵
وقتی محیط زیست خودش مجوز شکار این پرنده ها را به اعراب میفروشه چرا مردم نفروشن؟
احسنت به سازمان محیط زیست و قوه قضاییه کشور.خدا قوت
بیچاره حیوانات از دست این بنی بشر چه ها که نمی کشند
اگر پرورش قانونی راه اندازی شود هم کمک به اقتصاد می کند هم قاچاقچیان دست از سر طبیعت بر میدارند ، بدلیل تعداد بیشتر و سود بیشتر می شوند اینکاره
بعضی ها پرورنده بعضی ها آموزش دهنده و بعضی ها هم فروشنده
کلی شغل هم ایجاد می شود
جلوی قاچاقش را باید گرفت
از طرفی باید پرورش قانونی پرنده را هم پشتیبانی کرد
اینجوری هم شاهین ها نسلشون از انقراص نجات می یابد
هم کلی شاغل می شوند
هم کلی پول به مملکت سرازیر می شود
خب جوجه کشی بکنیم شاهین تولید کنیم بفروشیم از درامد نفتی که بیشتر میشه؟! خودتون نوشته بودید صادرات زالو تایلند از درامد نفتی ایران بیشتره
انصافا قابل توجه است و يك شاهين اينقدر نمي ارزد . به نظرم از نفت ارز آور تر است .
از این چینی ها یاد بگیرید که برای ما بیرق و کتل می سازن بهمون صادر می کنن
شما دوستان چقدر ساده اید اگه اجازه پرورش وفروش بدن که منافع خودشون از بین میره فکر میکنید پرندگان قاچاقی که میگیرن چیکارشون میکنن؟ ازاد میکنن تو طبیعت ؟
خب بالاخره ايناهم که خورده نميشن.رهاميشن توي طبيعت.يه بيکاري هم سروسامون ميگيره
در کشورهای اروپایی بجای سرکوب شکارچی ها به انها پروانه شکار فروخته میشود و از درامدش سالانه صدها راس شکار دیگر پرورش میدهند و این بهترین راه برای جلوگیری از انقراض نسل است.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار