جدايي به خاطر حبس کردن فرزند
زن جوان زمانيکه ديد شوهر دومش، پسرش را در انباري محبوس کرد، راهي دادگاه خانواده شد و درخواست طلاق داد.
به گزارش مردم سالاری، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي شوهرم فرزندم را در انباري خانه حبس کرد و با اينکارش باعث شد که ديگر به او اعتمادي نداشته باشم.
وي ادامه داد: تنها 10 ماه است که با شوهر دومم ازدواج کرده ام. زمانيکه از شوهر اولم جدا شدم، حضانت پسر 5 سالهام را گرفتم. چند ماه بعد با شوهر دومم آشنا شدم و با هم ازدواج کرديم. اما از همان روزهاي اول احساس کردم شوهرم رفتار خوبي با پسرم ندارد. اما در اين مدت اجازه ندادم که با پسرم بدرفتاري کند و هرطور شده سعي کردم ازدواج دومم تاثير بدي در زندگي پسرم نداشته باشد.
زن جوان ادامه داد:10 ماه از ازدواجمان گذشت تا اينکه چند روز پيش وقتي از سرکار به خانه برگشتم متوجه صداي گريه پسرم شدم و در کمال ناباوري ديدم شوهرم پسرم را در انباري زنداني کرده است. از آن روز تا الان من تمام وسايلم را جمع کردم و تصميم جدي براي جدايي گرفتم. اين مرد ديگر قابل اعتماد نيست و من دوست ندارم زندگي پسرم با زندگي با اين مرد تباه شود.
بعد از صحبتهاي اين زن قاضي شوهرم را هم به دادگاه احضار کرد تا صحبتهايش را بشنود و بعد از آن تصميمگيري کند.



