صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

غافلگیری باجگیران آدم‌ربا در سر قرار

کد خبر: ۵۳۳۴۸۵
| |
4175 بازدید

باجگیران، پدر خانواده‌ای را از جلوی خانه‌شان ربودند و به گروگان گرفتند.

به گزارش ایران، پلیس سر قرار میلیونی دو گروگانگیر را به دام انداخته است. ساعت 10 صبح 29 شهریور ماه سال جاری مرد 50 ساله‌ای درحال شستن خودرویش در منطقه پیکان‌شهر بود که از سوی 3 سرنشین یک خودرو ربوده شد. وقتی ماجرای این گروگانگیری به گوش خانواده وی رسید آنها شوکه شدند و هرگز باور نمی‌کردند پدرشان ربوده شده باشد.

بدین‌ترتیب یکی از دختران خانواده بلافاصله به کلانتری 181 عوارضی رفت و از گم شدن پدرش خبر داد. وی درحالی که گریه می‌کرد با ترس و دلهره به مأموران گفت: صبح پدرم برای شستن خودرویش در کوچه بود که ناگهان گم شد. ساکنان منطقه که شاهد این ماجرا بودند به ما گفتند پدرم را با یک خودروی سواری ربودند و گریختند. وقتی از این ماجرا مطلع شدیم ترس همه جانمان را فراگرفت چرا که پدرم با هیچ کس مشکلی نداشت و حالا نمی‌دانیم چه بلایی بر سر او آمده است. با اظهارات دختر جوان پرونده برای بررسی در دستور کار تیمی از پلیس آگاهی تهران قرار گرفت و تحقیقات پلیسی نشان ‌داد مرد 50 ساله از سوی باجگیران منطقه ربوده شده است.

 با بدست آمدن این سرنخ، پلیس به دنبال ردیابی گروگانگیران بود که آنها با خانواده وی تماس گرفتند و تقاضای 4 میلیون تومان در ازای آزادی پدرشان کردند. یکی از گروگانگیران در تماس تلفنی به دختر خانواده گفت اگر 4 میلیون تومان پول به او ندهد پدرش را خواهد کشت.

دختر جوان که صدای ضجه‌ها و فریاد پدرش را شنید قبول کرد تا در ازای آزادی پدرش به تبهکاران باج بدهد. خانواده گروگان با آموزش‌های تخصصی از سوی پلیس موقعیت قرار پرداخت پول را با باجگیران هماهنگ کردند تا ساعت 3 صبح 30 شهریورماه در منطقه وردآورد پول را به آنها بدهند. بدین‌ترتیب وقتی گروگانگیران از راه رسیدند پس از دریافت پول غافلگیر شدند و در دام پلیس افتادند.

 مرد 50 ساله که باور نداشت از دام آدم‌ربایان خلاص شده است درحالی که صورتش از شدت کتک زخمی و کبود شده بود به مأموران گفت: در این مدت 3 مرد تبهکار مرا به جنگل چیتگر بردند و تا می‌توانستند کتکم زدند به طوری که یکی از پرده‌های گوشم پاره شد و دنده‌هایم شکسته است. آنها وقتی با دخترم تماس گرفتند مجبورم کردند تا از او بخواهم پول را برایشان بیاورد و من که ترسیده بودم نمی‌دانستم چه کنم. عجیب اینکه دو گروگانگیر که راننده خودرو و یکی از آدم‌ربایان بودند اصرار بر بی‌گناهی کردند.

راننده خودرو در بازجویی‌ها به پلیس گفت: من گناهی ندارم و تنها راننده آژانس بودم. 2 نفر به من پول دادند و گفتند در ازای گرفتن پول این مرد را تحویل دهم و برگردم. تبهکار دیگر نیز خود را بی‌گناه جلوه داد و سخنی نگفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار