ارتش عراق 4 جنگنده روسی تحویل گرفت

فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق اعلام کرد که چهار جنگنده روسی به ناوگان هوایی بغداد افزوده شده است و در نبرد علیه داعش استفاده خواهد شد.
کد خبر: ۵۳۰۶۷۶
|
۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴ 10 September 2015
|
7760 بازدید
فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق اعلام کرد که چهار جنگنده روسی به ناوگان هوایی بغداد افزوده شده است و در نبرد علیه داعش استفاده خواهد شد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، برخی از منابع خبری از تحویل چهار جنگنده روسی به عراق خبر داده‌اند.

وبگاه خبری «اخبار الخیلج» به نقل از «حامد المالکی» فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق گزارش داد که بغداد چهار جنگنده روسی از مسکو تحویل گرفته است.

وی درباره خرید این جنگنده‌ها گفت که این مسئله به خاطر معامله‌ای بود که پیشتر مسکو با بغداد انجام داده بود.

فرمانده نیروی هوایی ارتش عراق گفت: «این جنگنده‌ها به ناوگان جنگنده‌های عراق خواهند پیوست تا پس از دو هفته وارد جنگ علیه داعش شوند».

روسیه در ابعاد نظامی و اقتصادی یکی از مهترین شرکا و همپیمانان عراق است و دولت این کشور نیز در دوران «نوری المالکی» نخست وزیر سابق عراق قراردادهای تسلیحاتی با روسیه امضا کرد.

در همین راستا، یک کشتی روس در ماه می گذشته که حامل انواع سلاح و مهمات روسی بود در بندر «ام قصر» واقع در جنوب عراق پهلو گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت