برخی از هواداران نسبت به صحت آسیب دیدگی جاسم تردید دارند
آیا مصدومیت کرار ساختگی بود؟
اشتباهاتی که مدافعان و شایعه مصدوم نبودن کرار در بازی دیروز ، یکی از مباحث مهم تماشاگران در حاشیه تمرین امروز استقلال بود
کد خبر: ۵۲۴۵۳۶
| | 4757 بازدید
استقلال یک روز پس از شکست خانگی مقابل ذوبآهن برنامههای آماده سازی خود برای دیدار با استقلال اهواز را پیگیری کرد. در تمرین امروز جاسم کرار بهدلیل آسیبدیدگی غایب بود، اما بقیه بازیکنان در محل تمرین حضور داشتند و میلاد فخرالدینی نیز به کارهای گروهی آبیپوشان برگشت. هرچند سجاد شهباززاده و میلاد فخرالدینی دو بازیکن تیم استقلال مثل روزهای گذشته جدا از سایر بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز تمرین کردند اما فخرالدینی دقایقی به جمع پیوست.
در بخش بعدی نفراتی چون رمضانی، کریمی، عمرانزاده، یعقوب کریمی و فخرالدینی که امروز پا به توپ شده بودند، زیرنظر دینمحمدی کار تاکتیکی انجام دادند.
اشتباهاتی که مدافعان در بازی دیروز داشتند، یکی از مباحث مهم تماشاگران در حاشیه تمرین امروز استقلال بود. تعداد هواداران اندک حاضر در تمرین پیرامون شایعه مصدوم نبودن کرار صحبت میکردند و حتی صحت و سقم این قضیه را از مربیان استقلال میپرسیدند. این شایعات پس از اطلاع از نظر پزشکی مبنی بر عدم آسیب جدی به دنده کرارجاسم قوت گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






