هوای کشور گرم می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی از صاف و آفتابی بودن آسمان کشور در ۳ روز آینده خبر داد و گفت: در این مدت روند تدریجی افزایش دما در کشور رخ خواهد داد.
کد خبر: ۵۲۴۴۱۹
|
۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳ 15 August 2015
|
8936 بازدید
کارشناس سازمان هواشناسی از صاف و آفتابی بودن آسمان کشور در ۳ روز آینده خبر داد و گفت: در این مدت روند تدریجی افزایش دما در کشور رخ خواهد داد.
 
فریبا گودرزی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در تشریح آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: طی سه روز آینده در غالب مناطق کشور آسمان صاف و آفتابی است و روند تدریجی افزایش دما رخ خواهد داد. افزایش دما در نوار شمالی کشور محسوس خواهد بود.

وی افزود: در این مدت وزش باد در شرق و جنوب شرق کشور تداوم خواهد داشت که در منطقه زابل گاهی با گرد و خاک همراه خواهد بود.

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: امروز در ارتفاعات مرکزی البرز و روزهای یکشنبه و دوشنبه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در شرق هرمزگان، جنوب فارس و با احتمال در جنوب سیستان و بلوچستان افزایش ابر، بارش پراکنده گاهی با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

گودرزی گفت: آسمان امروز تهران کمی ابری است و در بعد از ظهر وزش باد، افزایش ابر و بارش پراکنده در ارتفاعات این استان رخ می‌دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: امروز شهرکرد با دمای 8 درجه سانتیگراد و اهواز با دمای 49 درجه سانتیگراد به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین مراکز استان‌های کشور هستند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت