گروگان فرانسوي در يمن آزاد شد

کد خبر: ۵۲۲۶۲۶
| |
2693 بازدید
دفتر ریاست جمهوری فرانسه در بیانیه ای اعلام کرد ایزابل پریم که از فوریه 2015 در یمن به گروگان گرفته شده بود، سحرگاه جمعه آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، در بیانیه دفتر ریاست جمهوری فرانسه گفت :«ایزابل پریم هموطن ما امشب آزاد شد. وی از 24 فوریه 2015 در یمن بازداشت بود. فرانسه تمام تلاش خود را برای پایان خوش این ماجرا به کار گرفت. پریم در حال حاضر تحت حمایت نیروهای فرانسوی است و طی ساعات آینده به فرانسه باز می گردد.»

این منبع افزود رییس جمهور فرانسه از تمام افرادی که در آزادی این فرد نقش داشتند به ویژه سلطان قابوس پادشاه عمان کمال تشکر را دارد.

پریم در سال2013 به یمن رفته و برای یک شرکت مشاوره ای کار می کرد. وی در 24 فوریه 2015 به همراه مترجمش در صنعا و توسط افرادی که لباس پلیس به تن داشتند، ربوده شدند. مترجم وی دهم مارس در عدن در جنوب یمن آزاد شده بود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت