دو شخصيت ارشد ديگر دفتر سياسي طالبان در قطر استعفا کردند

طیب آغا، رئیس دفتر سیاسی قطر که در سال 2013 به منظور تسهیل گفتگوها با افغانستان تاسیس شد، روز دوشنبه در اعتراض به انتصاب منصور استعفا کرد و روز پنجشنبه دو عضو دیگر این گروه از وی پیروی کردند.
کد خبر: ۵۲۲۵۷۴
| |
3068 بازدید
در حالی که طالبان تلاش ها به منظور برطرف کردن اختلافات در بحبوحه رقابت بیش از پیش شدید بر سر رهبری این گروه را آغاز کرده است، ستیزه جویان روز پنجشنبه اعلام کردند دو شخصیت ارشد دیگر در دفتر سیاسی طالبان در قطر استعفا کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از کابل، اختلافاتی در راس طالبان در پی انتصاب ملا اختر منصور به عنوان جانشین ملا عمر، موسس این گروه که مرگش هفته گذشته تایید شد، بروز پیدا کرده است.

برخی از رهبران ارشد طالبان از جمله پسر و برادر عمر با خودداری از بیعت با منصور، اعلام کرده اند روند انتخاب وی، عجولانه و حتی جانبدارانه بوده است.

طیب آغا، رئیس دفتر سیاسی قطر که در سال 2013 به منظور تسهیل گفتگوها با افغانستان تاسیس شد، روز دوشنبه در اعتراض به انتصاب منصور استعفا کرد و روز پنجشنبه دو عضو دیگر این گروه از وی پیروی کردند.

براساس بیانیه ای که در یک حساب کاربری مورد استفاده دفتر سیاسی در توییتر منتشر شده است، عزیز رحمان، دیپلمات سابق، و مولوی نیک محمد، که در جریان حاکمیت طالبان به عنوان معاون وزیر خدمت می کرد، استعفا کردند.

این خبر، که بر تشدید اختلافات درون این گروه تاکید دارد، در شرایطی منتشر شده است که برخی منابع در بین ستیزه جویان اعلام کردند روحانیون در تلاش برای رفع اختلافات، در حال برگزاری نشست هایی در پاکستان هستند جایی که برخی از فرماندهان طالبان افغانستان در آن پنهان شده اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت