قوه قضاییه با ملاقات نمایندگان با زنجانی موافقت کرد

کد خبر: ۵۱۹۰۵۰
| |
4576 بازدید
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت که قوه قضائیه با ملاقات چهار نماینده مجلس با بابک زنجانی موافقت کرده است.

امیر عباس سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با اشاره به درخواست 12 نماینده مجلس از قوه قضاییه برای ملاقات با بابک زنجانی گفت که قوه قضاییه با دیدار چهار عضو کمیسیون انرژی موافقت کرده است و مابقی اعضا تمایلی برای این ملاقات نداشتند.

نماینده مردم بروجن با بیان اینکه هنوز زمان دقیقی برای این ملاقات اعلام و مشخص نشده است گفت: با توجه به اینکه اطلاعات تازه‌تری درباره پرونده آقای زنجانی پیدا کرده‌ایم، می خواهیم در این ملاقات اطلاعات را برای طرح تحقیق و تفحص مدنظرمان تکمیل کنیم.

سلطانی گفت که حسین دهدشتی نماینده آبادان، حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی‌نژاد نماینده دشتستان، حجت‌الاسلام موسی احمدی نماینده دیر، کنگان و جم از اعضای کمیسیون اجتماعی او را در این ملاقات همراهی می‌کنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت