لاوروف امروز به مذاکرات می‌پیوندد

وزیر امور خارجه روسیه روز یکشنبه به منظور شرکت در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 به وین سفر می‌کند.
کد خبر: ۵۱۶۵۷۰
|
۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶ 12 July 2015
|
5232 بازدید
خبرگزاری اینترفکس به نقل از منابع وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد: وزیر امور خارجه روسیه روز یکشنبه به منظور شرکت در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 به وین سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری، اینترفکس منابع وزارت امور خارجه روسیه اعلام کردند: سرگئی لاوروف قرار است روز یکشنبه (امروز) به رایزنی‌ها میان ایران و قدرت‌های جهانی در وین بپیوندد.

به گزارش ایسنا، مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 بیش از دو هفته است که به صورت بی‌وقفه در وین در جریان است.

هم‌اکنون وزرای امور خارجه ایران، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در پایتخت اتریش حضور دارند و انتظار می‌رود که این رایزنی‌ها تا روز دوشنبه با حصول یک توافق نهایی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران و چگونگی لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران پایان یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت