میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شش ميليون نفر از جوانان ترکيه بيکارند

بر اساس این گزارش حدود 6 میلیون نفر از جوانان گروه سنی 15 تا 29 سال هیچگونه فعالیت آموزشی ندارند و فاقد شغل هستند.
کد خبر: ۵۱۵۶۸۰
| |
2115 بازدید
کنفدراسیون سندیکاهای کارفرمایان ترکیه شمار جوانان بیکار را در این کشور 6 میلیون نفر اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه طرف چاپ ترکیه، بر اساس گزارشی که کنفدراسیون سندیکاهای کارفرمایان ترکیه با استفاده از آمار سازمان همکاری های اقتصادی و توسعه و سازمان دولتی آمار ترکیه تهیه کرده است، حدود یک سوم از جوانان گروه سنی 15 تا 29 سال در ترکیه بیکار هستند.

بر اساس این گزارش حدود 6 میلیون نفر از جوانان گروه سنی 15 تا 29 سال هیچگونه فعالیت آموزشی ندارند و فاقد شغل هستند.

45/2 درصد از زنان جوان در ترکیه فعالیت آموزشی ندارند و فاقد شغل هستند. این آمار درباره مردان گروه سنی 15 تا 29 سال 17/6 درصد است.

این گزارش می افزاید: حدود 4 میلیون و 700 هزار نفر از این افراد هیچ امیدی به یافتن کار ندارند و ترکیه از این لحاظ در میان 33 کشور عضو سازمان همکاری های اقتصادی و توسعه پس از کره جنوبی و مکزیک در ردیف سوم قرار دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات