خواستگار قلابی، زن بود!

کد خبر: ۵۱۴۸۲۳
|
۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳ 06 July 2015
|
7721 بازدید
با تلاش ماموران پلیس فتا استان فارس فردی که با فریب و وعده ازدواج به دختری در شیراز، از وی اخاذی کرده بود توسط پلیس فتا فارس شناسایی شد.

به گزارش جام جم، رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: خانم جوانی با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس مدعی شد از طریق شبکه اجتماعی «واتس آپ» با مردی در یکی از استان های کشور آشنا شده که پس از مدتی به وی وعده ازدواج می دهد.

سرهنگ سید موسی حسینی افزود: شاکیه در ادامه اظهارات خود بیان کرد با گذشت زمان این ارتباط ها نزدیک تر شده و به یکی از شبکه اجتماعی کشیده می شود.این قضیه تا آنجا پیش می رود که متهم از خانم جوان می خواهد هدایایی که در این دوران برای یکدیگر خرید کرده اند از طریق پایانه مسافربری برای همدیگر ارسال نمایند.

این مقام انتظامی گفت: شاکیه نیز اقدام به ارسال این هدایا با ارزشی بالغ بر 30 میلیون ریال می کند اما متهم از ارسال هدایا خودداری کرده و با دریافت کالا ارتباط خود را با شاکی قطع می نماید.

رئیس پلیس فتا فارس افزود: با تشکیل پرونده کارشناسان پلیس فتا اقدامات خود را جهت شناسایی متهم آغاز کرده و در نهایت موفق به شناسایی متهم و دستگیری وی شدند.

وی اظهار کرد: متهم خانمی 30 ساله بوده که با مهندسی اجتماعی و ترفند های مختلف و نزدیک شدن به شاکیه دست به این عمل مجرمانه زده است.

سرهنگ حسینی به شهروندان هشدار داد: به درخواست کاربرانی که نمی شناسند، پاسخ نداده و تحت هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مالی خود را در این شبکه ها به اشتراک نگذارند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت