میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیام تبریک خالد مشعل به اردوغان و داوود اوغلو

کد خبر: ۵۰۷۷۲۶
| |
2981 بازدید
رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» پیروزی حزب عدالت و توسعه ترکیه را به رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر این کشور تبریک گفت.

به گزارش «تابناک»،وبگاه خبری «الرساله» فلسطین اعلام کرد «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» پیروزی حزب عدالت و توسعه ترکیه در انتخابات این کشور را به «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور و «داوود اوغلو» نخست‌وزیر (که فعلا استعفا داده) تبریک گفت.

حزب عدالت و توسعه با 258 کرسی از 550 کرسی پارلمانی در انتخابات هفته جاری ترکیه در صدر قرار گرفت.

حزب جمهوری‌خواه خلق با 132 کرسی در رتبه دوم، حزب جنبش ملی با 81 کرسی در رتبه سوم و حزب دموکراتیک خلق‌ها با 79 کرسی در رتبه چهارم قرار گرفت تا به این ترتیب پارلمان جدید ترکیه میزبان 4 حزب از 20 حزب شرکت‌‌کننده در انتخابات 7 ژوئن باشد. با اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ترکیه، مشخص شد که حزب دموکراتیک خلق‌ها که نماینده کُردها به شمار می‌رود، موفق شد، با کسب 11 درصد آراء سرانجام موجب ورود کُردها به پارلمان شود. با این نتایج، حزب عدالت و توسعه ناگزیر خواهد بود که طرحی برای تحقق توافق‌های سیاسی برای تشکیل دولت ائتلافی آینده تدوین کند زیرا موفق نشده است اکثریت مطلق را کسب کند.


فارس
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات