حدادی فر: از کی‌روش بخاطر همراهی متشکرم

وب سایت باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نامه ای از سوی قاسم حدادی فر توضیحاتی درباره عدم حضور این بازیکن در اردوی تیم‌ملی ارائه کرد.
کد خبر: ۵۰۶۵۵۱
| |
1364 بازدید
به گزارش "ورزش سه"، حدادی فر که دیروز برخلاف قرار قبلی در تماس با کی‌روش از حضور در جمع ملی‌پوشان عذر خواسته در این نامه از سرمربی تیم‌ملی تشکر کرده که شرایط او را درباره عذرخواهی از حضور در اردوی تیم‌ملی در نظر گرفته و آن را پذیرفته است.

حدادی فر در این نامه که خطاب به همه ایرانی هاست، چنین نوشته است:

با سلام خدمت ملت شریف و بزرگ ایران

پوشیدن پیراهن تیمی که پرچم سه رنگ و زیبای کشورمان بر آن نقش بسته است در هر میدانی، افتخاری بس بزرگ است که لذت آن در قالب کلمات وصف ناشدنی است.

این حقیر در طی دوران فوتبال خود در حدود 5 سال تجربه همراهی تیم ملی بزرگسالان ایران در میادین مختلف را داشتم و این اتفاق بی تردید بزرگترین رخداد زندگی ورزشی من بوده و خواهد بود که تا ابد به آن خواهم بالید.

خوشبختانه با وجود اینکه در آخرین اردوی تیم ملی کشورمان توسط سرمربی محترم تیم ملی به اردو فراخوانده شدم اما علیرغم میل باطنی و با در نظر گرفتن جمیع شرایط تصمیم گرفتم در پی صحبت با سرمربی محترم تیم ملی از طریق مترجم ایشان،‌ آقای آرین قاسمی و جلب رضایت کی روش، از حضور در اردوی تیم ملی در این مقطع عذرخواهی کنم. سرمربی محترم تیم ملی ایران با شنیدن دلایل اینجانب و با برخوردی کاملاً‌ حرفه ای و پذیرش دلایل بنده از من خواست در این مقطع به استراحت بپردازم که در همین جا لازم می دانم از این مربی فرهیخته و بزرگ به خاطر درک شرایط بنده و همراهی هایش، تشکر نمایم.

حدادی فر نامه اش را با این جمله تمام می‌ کند: به امید ایرانی سربلند در همه میادین و به امید درخشش ایران در جام جهانی 2018 در روسیه.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت