بازگشایی دو روزه گذرگاه رفح

کد خبر: ۵۰۳۶۰۶
| |
2451 بازدید
مدیر اداره گذرگاه‌های غزه از بازگشایی دو روزه گذرگاه «رفح» واقع در مرز مصر و غزه خبر داد.

به گزارش «تابناک»، «ماهر ابوصبحه» مدیر اداره گذرگاه‌های غزه اعلام کرد گذرگاه «رفح» امروز (سه شنبه) و فردا باز خواهد بود.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «الرساله»، گذرگاه رفح پس از 88 روز باز شده و کسانی که در پشت مرزهای مصر برای سفر به غزه منتظر بوده‌اند، می‌توانند به این منطقه سفر کند.

ابوصبحه در ادامه گفت مقامات مصری اجازه سفر کسانی که در پشت مرزهای غزه منتظر سفر به مصر هستند را نداده است و تماس‌هایی با مصر برای صدور اجازه در این باره وجود دارد تا مسافرت در هر دو طرف مجاز شود.

وی  در ادامه خطاب به مصر بر ضرورت بازگشایی گذرگاه رفح به روی مسافران غزه به دلیل نیاز مبرم آنها تاکید کرد.

مصر گذرگاه رفح را به بهانه عملیات شبه نظامیان در منطقه سینا به صورت نیمه دائم بسته است.


فارس
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت