کفشگری به بازی با الهلال نمی‌رسد

کد خبر: ۵۰۰۹۲۱
|
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶ 17 May 2015
|
2196 بازدید
در شرایطی که محسن بنگر و مایکل اومانیا برای بازی با الهلال تحت نظر کادر پزشکی قرار دارند، مهرداد کفشگری برای این دیدار حساس آماده نخواهد شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهرداد کفشگری به جهت آسیب دیدگی که دارد برای بازی با الهلال آماده نخواهد شد.

برانکو ایوانکوویچ که از کفشگری به عنوان یکی از مهره های کلیدی خود برای اجرای برنامه هایش یاد می کند با ابراز تاسف از در اختیار نداشتن این بازیکن درباره وضعیت دو بازیکن مصدوم دیگر تیم خود نیز گفت محسن بنگر و مایکل اومانیا در شرایطی که با درد روبرو بودند با تعصب در دربی حاضر شدند و در حال ارزیابی و پیگیری شرایط آنها هستیم تا ببینیم برای بازی با الهلال چه شرایطی خواهند داشت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت