مرگ یک رهبر اخوان‌المسلمین مصر در زندان

یکی از رهبران اخوان المسلمین مصر پس از وخیم شدن اوضاع جسمانی‌اش در زندان الزقازیق در دلتای مصر جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۵۰۰۱۶۹
| |
2894 بازدید

یکی از رهبران اخوان المسلمین مصر پس از وخیم شدن اوضاع جسمانی‌اش در زندان الزقازیق در دلتای مصر جان خود را از دست داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، فرید اسماعیل، این رهبر اخوان المسلمین چند روز قبل به دلیل مشکل کبد و محروم بودن از دارو و برخورد شدید مسئولان زندان العقرب با او به کما رفت.

خبرگزاری آناتولی به نقل از یکی از اعضای خانواده‌ی او گزارش داد که فرید اسماعیل دو روز پس از انتقال از بازداشتگاهش به یکی از بیمارستان‌ها درگذشت.

دستگاه‌های امنیتی مصر اسماعیل را که استاد دانشکده داروسازی در دانشگاه الزقازیق و عضو هیات عالی حزب آزادی و عدالت بود، از محل سکونتش در سپتامبر 2013 بازداشت کردند.

اسماعیل در نخستین پارلمان منتخب پس از انقلاب 25 ژانویه که به سرنگونی حسنی مبارک، دیکتاتور مخلوع مصر انجامید، پست جانشین رئیس کمیسیون دفاع و امنیت ملی را برعهده داشت.

در پی برکنار شدن محمد مرسی، رئیس جمهوری عزل شده مصر و کودتا علیه او، نظامی که پس از او روی کار آمد، حامیان اخوان المسلمین را بازداشت کرد و آزادی هرگونه فعالیت سیاسی را از آنها گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت