آخرین آمار تلفات زلزله نپال

پلیس نپال با انتشار بیانیه ای از کشف اجساد 4 هزار و 555 نفر تا کنون در عملیات کمک رسانی به زلزله زدگان این کشور خبر داد.
کد خبر: ۴۹۵۷۶۴
| |
4508 بازدید

پلیس نپال با انتشار بیانیه ای از کشف اجساد 4 هزار و 555 نفر تا کنون در عملیات کمک رسانی به زلزله زدگان این کشور خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از شینهوا، شمار تلفات زلزله 7.9 ریشتری نپال به بیش از 4500 نفر رسید. پلیس این کشور با انتشار بیانیه ای اعلام کرد در جریان تفحص ویرانه های ناشی از این زلزله تا کنون جسد بیش از 4 هزار و 555 کشف شده است.

این در حالی است که عملیات نجات و کمک رسانی به زلزله زدگان در شهر کاتماندو پایتخت نپال همچنان ادامه دارد و پیش بینی می شود بر تعداد قربانیان افزوده شود.

در همین حال سازمان ملل از متاثر شدن بیش از 8 میلیون شهروند نپالی از این زلزله خبر داد. گمانه زنی ها از کشته شدن دست کم 10 هزار نفر در این زلزله ویرانگر حکایت دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار