چگونه با شوک ناشی از ابتلا به MS مقابله کنیم

کد خبر: ۴۸۹۹۹۸
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۴ 10 April 2015
|
4198 بازدید
متخصص مغز و اعصاب گفت: بیماران ابتلا به MS پس از تشخیص اختلال، دچار اضطراب، ناامیدی، سرزنش خود و دیگران و عصبانیت می‌شوند که با درک بیمار و همدلی او می‌توان این دوران را کوتاه کرد.

به گزارش فارس، حمیدرضا ترابی با اشاره به اینکه سبک زندگی علاوه بر درمان‌های دارویی در سرنوشت بیماران مبتلا به MS و حتی پیش‌آگهی آنها مؤثر است اظهار داشت: بیماری MS مزمن است و ثابت شده این اختلال در روند و عملکرد سیستم ایمنی ایجاد می‌شود و در بروز و تشدید علایم آن مؤثر است.

وی افزود: مدیریت مسائل زیست محیطی و سبک بهداشت زندگی می‌تواند در کنترل و سیر بیماری مهم باشد.

این نورولوژیست ادامه داد: اولین پزشکی که بیماری را تشخیص می‌دهد نقش مهمی ایفا می‌کند به شکلی که می‌تواند حال بیمار را بهتر یا بدتر کند بنابراین اصطلاح بیماری MS باید وقتی که اختلال محرز شد به کار رود و بر جنبه‌های خوش‌بینانه آن تأکید شود.

عضو کمیته علمی انجمن MS ایران گفت: بیمار پس از تشخیص، دچار شوک روحی می‌شود که این روند طبیعی است و باید توسط پزشک و اطرافیان مدیریت شود زیرا بیمار در این مرحله دچار رنج، اضطراب، ناامیدی، سرزنش خود و دیگران، عصبانیت، گریه، بی‌قراری و ترس می‌شود که با هدایت و همدلی با بیمار و درک احساسات او می‌توان این دوران را کوتاه کرد.

وی خاطرنشان کرد: رفتار مناسب از سوی پزشک و اطرافیان می‌تواند موجب پذیرش بیماری از سوی فرد مبتلا شود البته منظور از پذیرش تسلیم نیست بلکه قبول بیماری، شروع درمان و چگونگی ادامه زندگی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت