صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیاری: اجازه تذکر به ناوهای ایرانی را نمی‌دهیم

فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن کذب خواندن تذکر برخی کشورها به ناوهای ایرانی گفت: ناوگروه‌های ارتش از منافع ایران با اقتدار حراست می‌کنند.
کد خبر: ۴۸۹۳۷۵
| |
7455 بازدید

فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن کذب خواندن تذکر برخی کشورها به ناوهای ایرانی گفت: ناوگروه‌های ارتش از منافع ایران با اقتدار حراست می‌کنند.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم استقبال رسمی از ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار  خبرگزاری فارس، اظهار داشت: ناوگروه‌های نیروی دریایی با اقتدار از منافع جمهوری اسلامی در آبهای آزاد حراست کرده و در این راستا در هر منطقه‌ای که لازم باشد حضور می‌یابد.

سیاری در پاسخ به این سؤال که آیا منازعات منطقه تأثیری در اعزام این ناوگروه‌ها دارد، ضمن رد این موضوع گفت: ما طبق قوانین بین‌المللی و با اقتدار برای مقابله با تروریسم دریایی و حراست از خطوط مواصلاتی کشورمان در آبهای آزاد حضور پیدا می‌کنیم.

وی همچنین برخی اخبار مبنی بر تذکر یا هشدار برخی کشورها به ناوهای ایرانی در منطقه خلیج عدن را کذب دانست و اظهار داشت: بنده پیش از این نیز به این موضوع پرداخته‌ام و اعلام می‌کنم که به هیچ احدی اجازه این کار را نمی‌دهیم.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات